LEPA BLOGERKA VASILISA KOJA JE UNELA HAOS MEĐU "ŠKALJARCE"! Muža joj izrešetali dok je bila u DRUGOM STANJU - utehu našla u ubijenom MUSTAFI! (FOTO)

Autor:

Hronika

27.02.2024

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vasilisa, koja je pretrpela gubitak supruga Zijada Nurkovića u brutalnoj likvidaciji 2019. godine, našla je utočište u naručju Edmonda, koji je takođe patio zbog gubitka bliskih prijatelja poput Alana Kožara.

LEPA BLOGERKA VASILISA KOJA JE UNELA HAOS MEĐU "ŠKALJARCE"! Muža joj izrešetali dok je bila u DRUGOM STANJU - utehu našla u ubijenom MUSTAFI! (FOTO)

Foto: Društvene Mreže

U srcu crnogorskog grada Bara, tragična priča o ljubavi, gubitku i nasilju oblikovala je sudbine mladih ljudi iz "škaljarskog klana". Smrt Edmonda Mustafe (29), koji je brutalno ubijen u centru grada, bila je okidač za oživljavanje bolnih uspomena na prethodne tragedije koje su obeležile život mlade blogerke Vasilise Nurković (25).

Edmond Mustafa, poznat kao pripadnik "škaljarskog klana", suočio se s krajem života na ulici Bara, pod rafalom metaka koje je ispalio Dino Ibrahimović (27), član iste kriminalne organizacije. Makedonsko naselje bilo je svedok ovog strašnog događaja, koji je odjeknuo kroz ulice grada kao tragični podsetnik na nemilosrdnost kriminalnog miljea.

Međutim, iza ovog nemilog događaja krije se više od samo još jednog ubistva u beskrajnom lancu nasilja. Edmond Mustafa bio je u dugogodišnjoj vezi sa Vasilisom Nurković, poznatom crnogorskom blogerkom koja je sama iskusila strahote kriminala.

- Bebo, mi smo partneri u zločinu, sećaš se! - ovo je objavila lepa blogerska koja ima preko 80.000 pretilaca, na dan kada im je bila godišnjica veze.

- Mi smo se krili mrakom, ne želeći da iko sazna koliko smo postali posebni jedno drugome. A svi su znali.

Foto: Facebook

Edmond Mustafa

Naslov

Inače, Vasilisa se našla u centru skandala zbog švaleracije u "škaljarskom klanu" u avgustu prošle godine kada su crnogorske Vijesti objavile Skaj prepisku koja je presretnuta među članovim "kavačkog klana" na čijem čelu je odbegli Radoje Zvicer i korumpiranih crnogorskih policajaca, uhapšenog Petra Lazovića i odbeglog Ljube Milovića.

- "Škaljarac" koji je navodno u vezi sa Vasilisom je trebao da postane svedok-saradnik i otkrije minimum ubice za minimum 20 likvidacija. Kavčani su tada u svojoj prepisci na tajnoj aplikaciji naveli da će ga oteti, što su navodno i učinili - podseća izvor i dodaje da je tada Lazović poslao poruku koja je glasila: "Hoće da me ubiju "kavčani", hoće moji što sam sad u vezi sa ženom od Zijada."

U daljim prepiskama, koje su prenele tada Vijesti, Radoje Zvicer obaveštava policajcima da se setio da su "škaljarci" svom saradniku, dok je bio u zatvoru, slali fotografije devojke koja drži prst na usnama, kao "znak ćutanja", na šta mu Lazović objašnjava da je to bila izvesna Vasilisa.

- Kad je izdao Zijada, sve bi - glasila je navodno poruka koju je Zvicer poslao prljavom policajcu Lazoviću, koga se nakon hapšenja prošle godine navodno odrekao i zabranio ostalim "kavačanima" u Spužu da komuniciraju sa njim jer je na suđenju rekao "da se zbližio sa kavačanima jer je bio na tajnom zadatku."

Foto: Instagram

Vasilisa Nurković

Vasilisa, koja je pretrpela gubitak supruga Zijada Nurkovića u brutalnoj likvidaciji 2019. godine, našla je utočište u naručju Edmonda, koji je takođe patio zbog gubitka bliskih prijatelja poput Alana Kožara. Njihova veza, iako je bila obavijena tamom kriminalnog sveta, bila je ispunjena dubokom ljubavlju koju su delili.

Nurkovićeva, čija je priča o gubitku i traumi dirnula mnoge, često je na društvenim mrežama delila svoju intimu sa Mustafom, ističući njihovu ljubav kroz simbole, tajne tetovaže i pesme koje su nosile emotivno značenje za njih dvoje. Njihova veza bila je kao iz bajke, ali u stvarnosti je bila obavijena tamom i opasnošću.

Dok su se gubici nizali, Vasilisa je ostala jaka, deleći svoju ljubav prema Mustafi i sećanja na preminulog supruga Zijada sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Njene objave bile su poput oda ljubavi i sećanja, dok je istovremeno nosila breme prošlosti i straha od budućnosti.

Tragični kraj Edmonda Mustafe samo je produbio ranu u srcu Vasilise Nurković, podsećajući je na krhkost života i nepredvidivost sudbine. Njihova ljubavna priča, isprepletena krvlju i suzama, ostaje kao svedočanstvo o tome koliko može biti krhka i dragocena ljudska veza usred okrutnosti sveta u kojem živimo.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading