UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MUSTAFE U BARU: Pronađeno i oružje kojim je likvidiran

Autor:

Hronika

27.02.2024

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija uhapsila je Dina Ibrahimovića

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MUSTAFE U BARU: Pronađeno i oružje kojim je likvidiran

Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Prema poslednjim informacija, crnogorska policija uhapsila je Dina Ibrahimovića iz Bara osumnjičenog da je danas likvidirao Edmonda Mustafu, prenosi televizija E.

Priveden je i saslušan u Višem tužilaštvu u Podgorici.

Sumnjiči se da je direktni izvršilaca ubistva.

Pronađeno je i oružje kojim je počinjeno ubistvo.

Detalji tragičnog događaja

Prema izveštajima, Mustafa je bio sa svojom sestrom u trenutku pucnjave, prilazeći njihovom automobilu, kada je napadač prišao s leđa. Sa udaljenosti od 10 metara, počinilac je ispalio smrtonosne metke i pobegao sa lica mesta na motoru. Sestra, svedočeći užasnom događaju, vrištala je za pomoć, ali nažalost, medicinska pomoć je mogla samo da potvrdi Mustafinu preranu smrt.

Inače,škaljarski klan je dobio ime po naselju Škaljari u blizini Kotora, a njihove korene možemo pratiti još od devedesetih godina prošlog veka. U početku, članovi ovog klana bavili su se švercom cigareta, ali su vremenom proširili svoje aktivnosti na druge oblike organizovanog kriminala.

Jedna od glavnih delatnosti škaljarskog klana jeste trgovina drogom. Poznato je da su članovi ove organizacije uključeni u transport i distribuciju velikih količina kokaina širom Evrope. Njihova mreža proteže se od Crne Gore do Holandije, Španije, Italije i drugih zemalja.

Škaljarski klan je u sukobu sa suparničkim klanom, tzv. Kavačkim klanom, što je dovelo do eskalacije nasilja i ubistava u Crnoj Gori i drugim zemljama. Ovi sukobi su rezultirali brojnim žrtvama i postali su predmet pažnje javnosti i vlasti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading