OTKRIVAMO! Ubica MMA borca bežao u Kanadu zbog kockarskih dugova!

Autor:

Hronika

27.02.2024

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznajemo, Markova braća su vraćala te kockaarske dugove.

OTKRIVAMO! Ubica MMA borca bežao u Kanadu zbog kockarskih dugova!

Foto: Vladimir LUkic, MMA savez Srbije

Naime, kako dnevni list Srpski telegraf i portal Republika saznaju, Marko Daničić  koji je jedan od osumnjičenih za ubistvo MMA borca Stefana Savića, je rođeni brat fudbalera Damjana Daničića koji je igrao u Dinamu iz Zagreba i u Voždovcu.

Kako saznajemo, Marko je imao problem sa kockom i zbog kockarskih dugova je pobegao za kanadu.

Markova braća su vraćala te kockarske dugove.

Kako smo dalje saznali, fudbaler Vasilije Gačević (23) koji je osumnjičen da je zajedno sa Markom Daničićem (23) zverski nožem izbo MMA borca i srpskog reprezentativca Stefana Savića (23) ima nadimak Glavonja.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo u subotu sat vremena posle ponoći na uglu Dobračine i Dunavske ulice na Dorćolu u Beogradu. Nadzorne kamere snimile su svirepi zločin, prvo jurnjavu niz ulicu,a zatim i ubadanja nožem.

Na pomenutim snimcima može se videti kako MMA borac leži na asfaltu dok ga osumnjičeni zverski šutiraju i bahato udaraju. Nakon toga odlaze i ostavljaju ga da leži i od tada MUP traga za njima. Objavljene su i fotografije osumnjičenih, a Ministarstvo unutrašnjih poslova apelovalo je na građane da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o beguncima to odmah jave policiji.

DANAS SAHRANA NASTRADALOG MLADIĆA

Početak opela zakazan je za 13:30,a na groblju se skupilo stotine ljudi koji su došli poslednji put da se oproste od tragično nastradalog Stefana Savića.

Kako sazajte Republika sa lica mesta, na opelu vlada tušina prožeta suzama bližnjih.

Opelo za Stefana Savića, koji je tragično ubijen u nedelju 25. februara, biće održano u crkvi u Boleču u 13:30 časova. Nakon opela, sledi sahrana na groblju u Boleču, zakazana za 14 časova istog dana.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading