ISTRČAO IZ KOLA DA POMOGNE STEFANU, PA BRUTALNO IZBODEN! Trener ubijenog MMA borca otkrio detalje zločina: On je heroj i dobiće sve što mu treba! (VIDEO/FOTO)

Autor: M.B. / T. J.

Hronika

26.02.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko desetina građana okupilo se danas oko 10.30 sati na uglu Dobračine i Dunavske ulice u Beogradu, na mestu ubistva Stefana Savića, reprezentativca Srbije i MMA borca.

ISTRČAO IZ KOLA DA POMOGNE STEFANU, PA BRUTALNO IZBODEN! Trener ubijenog MMA borca otkrio detalje zločina: On je heroj i dobiće sve što mu treba! (VIDEO/FOTO)

Foto: youtube/printcreen/MMA INSTITUT

 

 

U čast nedavno ubijenog Stefana Savića su se, na Dorćolu, okupili njegovi drugovi, poznanici, ali i svi ljudi koji su došli da odaju počast tragično nastradalom MMA borcu.

Foto: Srpski telegraf

 

- Došli smo da mu odamo počast, bićete informisani vezano za sahranu, nas dvojica trojica idemo u bolnicu da posetimo heroja koji je hteo da mu pomogne koji je isto izboden, kome su izvadili organe jer je izboden bio. Idemo da mu pomognemo jer je heroj i dobiće sve od nas sto mu treba - rekao je trener Stefana Savića.

Trener ubijenog mladića ispričao je i novinarima kako je Stefan M. zadobio teške telesne povrede.

- Video je da ga ubadaju. On je istrčao iz kola da mu pomogne. napadači su se vratili i počeli da ga ubadaju. On je sada dobro, mi ćemo uraditi da mu pomognemo, sve ćemo učiniti da pomognemo jer je on junak - istakao je trener ubijenog Stefana.

On je dodao i da su ostali bez deteta i da sada žele da pomognu junaku koji je pokušao pomogne njemu.

Porodica, prijatelji, poznanici ubijenog Stefana u crnini i u suzama pale sveće na mestu zločina.

Pored porodice, na ovom događaju su se pojavile i brojne poznate ličnosti poput voditelja Galeba Nikačevića i repera Smoka Mardeljana.

Brojni roditelji dece koja trenitaju MMA prisustvuju počasti.

Srpski reprezentativac u MMA sportu i osvajač bronzanog odličja na Svetskom prvenstvu u ovom sportu, Stefan Savić (23) ubijen je juče na uglu Dobračine ulice i Dunavske, ispred kluba "Dorćoleta" oko 1 sat posle ponoći.

Stefana je napadač izbo dva puta u predelu srca i pazuha, a on je, od posledica ranjavanja, umro sat kasnije u Urgentnom centru.

Stefan je inače važio za veliku nadu i talenat u sportu kojim se bavio, a pre samo tri meseca osvojio je treće mesto na Svetskom prvenstvu koje se održavalo u Tirani. 

Prema nezvaničnim saznanjima, nakon što je Stefan Savić pao na tlo na uglu Dobračine i Dunavske ulice, u pomoć mu je priskočio slučajni prolaznik S. M. (32) koji je pokušao da stane u njegovu zaštitu. U trenutku kada je pritrčao do ranjenog MMA borca, nepoznati napadači su i njega ranili zadavši mu ubodne rane u predelu grudi i noge.

Podsetimo, Stefan je krajem 2023. godine došao do najvećeg uspeha u karijeri kada je osvojio bronzanu medalju na Svetskom šampionatu u amaterskom MMA, koje se održavalo u Tirani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading