VAŽNA OBJAVA POLICIJE O UBISTVU MMA BORCA! Isplivali novi detalji O UBICAMA!

Autor:

Hronika

27.02.2024

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za dvojicom osumnjičenih, Vasilijem Gačevićem (2001) i Markom Daničićem (2001) raspisane su potrage i policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd.

VAŽNA OBJAVA POLICIJE O UBISTVU MMA BORCA! Isplivali novi detalji O UBICAMA!

Foto: MUP, Facebook

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, UKP, Odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu intenzivnim radom identifikovali su juče dvojicu osumnjičenih za krivično delo teško ubistvo nad dvadesettrogodišnjim mladićem koji je u noći 25. februara preminuo usled zadobijenih ubodnih rana u Dunavskoj ulici u Beogradu, dok je drugi tridesetdvogodišnji mladić zadobio teške telesne povrede.

 

 

Za dvojicom osumnjičenih, Vasilijem Gačevićem (2001) i Markom Daničićem (2001) raspisane su potrage i policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona:

011/279-74-77, 066/889-42-07, 066/878-23-05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Naime, radi se o osumnjičenima za ubistvo MMA borca Stefana Savića i teško ranjavanje mladića koji je pokušao da mu pomogne.

MMA reprezentativac Srbije i osvajač medalje na Svetskom prvenstvu, Stefan Savić (23) izboden je u ranim jutarnjim časovima u nedelju u Beogradu.

Momak, slučajni prolaznik,  koji mu je pritrčao u pomoć tom prilikom je ranjen i trenutno je u bolnici i u stabilnom je stanju. 

Stefana je napadač izbo dva puta u predelu srca i pazuha, a on je, od posledica ranjavanja, umro sat kasnije u Urgentnom centru. Ranjeni mladić, koji je istrčao iz auta i pokušao da mu pomogne, nađen je nešto kasnije u svojim kolima na Terazijama.

Potraga sa osumnjičenima je i dalje u toku. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading