OGLASIO SE FUDBALSKI KLUB CRVENA ZVEZDA MML U KOM JE IGRAO OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MMA BORCA: Evo šta su otkrili o svom igraču za kojim traga POLICIJA

Autor:

Hronika

26.02.2024

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Crvena zvezda Mali Mokri Lug se distancira od osumnjičenih za ubistvo Stefana Savića

OGLASIO SE FUDBALSKI KLUB CRVENA ZVEZDA MML U KOM JE IGRAO OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MMA BORCA: Evo šta su otkrili o svom igraču za kojim traga POLICIJA

Foto: MUP, youtube/printscreen/MA Savez Srbije


Fudbalski klub Crvena zvezda Mali Mokri Lug oglasio se povodom sumnjičenja Vasilija Gačevića za ubistvo srpskog reprezentativca i MMA borca Stefana Savića. Istakli su da Gačević nije član njihovog kluba u ovom trenutku, već je bio član prve postave u sezoni 2020/21. Klub je naglasio da nemaju veze sa ovim događajem i izrazili su iskreno saučešće porodici ubijenog Stefana Savića putem svog Instagram profila.

"Vasilije Gačević je bio član našeg kluba u sezoni 2020/21. FK Crvena zvezda Mali Mokri Lug nema veze s ovim događajem i on nije član našeg kluba. Iskreno saučešće porodici ubijenog Stefana Savića", napisali su na Instagram profilu.

 

 


Potraga za osumnjičenima

Podsećamo da su za osumnjičenima, Vasilijem Gačevićem i Markom Daničićem, raspisane potrage, a policija je apelovala na građane da se jave ukoliko imaju informacije o njihovom kretanju i boravištu. Za sve koji imaju korisne informacije, pozivi se mogu uputiti Policijskoj upravi za grad Beograd na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na broj 192 ili najbližu policijsku stanicu.

Vasilije Gačević - bivši član kluba

Važno je istaći da je Vasilije Gačević, koji se sumnjiči za ovo ubistvo, igrao u prvoj postavi fudbalskog kluba Crvena zvezda Mali Mokri Lug prethodne sezone. Ovaj detalj može biti od značaja za istragu i kontekstualizaciju događaja.

Apel policije i reakcija javnosti

Apel policije za saradnju građana u pronalaženju osumnjičenih je izazvao reakciju javnosti i medija. Ovo ubistvo je privuklo pažnju javnosti zbog značaja i popularnosti žrtve, kao i zbog potrage za osumnjičenima koja je u toku.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading