KO JE BIO EDMOND MUSTAFA? Nišanili ga i zbog veze sa blogerkom!

Autor:

Hronika

27.02.2024

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mustafin strah za svoj život bio je očigledan u presretnutim komunikacijama.

KO JE BIO EDMOND MUSTAFA? Nišanili ga i zbog veze sa blogerkom!

Foto: Instagram, Shutterstock

Ubistvo Edmonda Mustafe u centru Bara bacilo je svetlo na kompleksnu mrežu kriminalnih aktivnosti i ličnih odnosa. Mustafa, koji je navodno bio povezan sa Škaljarskim klanom, našao se u središtu opasne igre u koju su bili umešani Kavački klan, organi reda i njegovi romantični odnosi sa poznatom crnogorskom blogerkom Vasilisom Nurković.

Interceptovane Skaj poruke razmenjene između vođe Kavačkog klana, Radoje Zvicera, i umešanih policijskih službenika otkrivaju jezivu zaveru da se otme Mustafa. Poruke sugerišu da je Mustafa bio pod pritiskom da postane "svedok-saradnik" i otkrije informacije o najmanje 20 ubistava. Međutim, Mustafa je oštro demantovao ove optužbe.

Mustafin strah za svoj život bio je očigledan u presretnutim komunikacijama. Izražavao je zabrinutost ne samo zbog Kavačkog klana, već i svojih "Škaljarskih" saradnika. Pominjanje njegove romantične veze sa Vasilisom Nurković dodalo je još jedan sloj kompleksnosti situaciji, jer se čini da je Mustafa strahovao ne samo od osvete rivalnih kriminalnih frakcija, već i od svojih vlastitih.

Tragična istorija Vasilisog supruga, Zijada Nurkovića, koji je bio blisko povezan sa klanom Alena Kožara, dodaje potresnu dimenziju priči. Javno ubistvo Zijada u Španiji, kojem su Vasilisa i njihova ćerka svedočile, naglašava visokorizičnu prirodu kriminalnog sveta u kojem su se Mustafa i Vasilisa našli upleteni.

Foto: Instagram

Vasilisa Nurković

Navodno, "škaljarcima" se zamerio jer je posle ubistva njihovog saradnika Zijana Nurkovića 20. aprila 2019. u Španiji, uplovio u vezu sa njegovom udovicom Vasilisom.

- Kaže "hoćete me ubiti vi, hoće "kavčani", hoće moji što sam sad u vezi sa ženom od Zijada - piše, navodno, u poruci koju je poslao uhapšeni policajac Petar Lazović, osumnjičen da je sarađivao sa odbeglim Radojem Zvicerom.

Njega su 1. avgusta 2020. ga oteli i držali ga u štek stanu u Podgoričkom City kvartu.Tražili su od njega da terali ga da namesti 20 ubistava. Oteli su ga Kavački policajci Ljubo Milović i Petar Lazović.

Mustafa se pominje u u sumnjivim prepiskama Radoja Zvicera gde se govori kako "se treba pozabaviti njime"

Prepiske sa kriptovanog programa, jasno pokazuju da su razradili plan, prvobitno dogovorivši da prepadaju Mustafu.

U jednom od razgovora, Milović, koji je i inicijator otimanja škaljarca, predlaže da mu bace bombu na kuću, kako bi ga ubrzali.

Mustafa je prošle godine priveden zbog vožnje pod dejstvom narkotika. 

Korišćenje simboličnih gestova, poput slanja slika žene sa prstom na usnama kao "znak ćutanja", dodaje dramatičan element narativu. Navodna razmena takvih slika, uključujući fotografije Vasilise i njenih prijatelja, nagoveštava zlokobnu prirodu pretnji koje je Mustafa bio suočen.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Radoje

27.02.2024 11:58

Ne kaze se interceptovane poruke, vec presretnute poruke. Ostalo i ne citam. To je sljam, nek se svi medjusobno poubijaju.

Strasni sud

27.02.2024 22:31

@Radoje - Radoje a ko si ti kad ovako osudjujes druge? Jesi li bolji od njih?