UBILI POLICAJCA I NJEGOVU ĆERKU I POBEGLI KOLIMA: Kamera snimila dvostruko UBISTVO (VIDEO)

Autor:

Svet

27.02.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan događaj na severu Sao Paula

UBILI POLICAJCA I NJEGOVU ĆERKU I POBEGLI KOLIMA:  Kamera snimila dvostruko UBISTVO (VIDEO)

Foto: društvena mreža x


U tragičnom događaju koji se odigrao na severu Sao Paula, sigurnosna kamera je zabeležila razmenu vatre između policajca Andersona de Oliveire Valentima i kriminalaca, u kojoj su stradali on i njegova devetnaestogodišnja ćerka, Alisija Peroni Valentim.

 

 


Sukob ispred apoteke

Prema snimku sa sigurnosne kamere, Anderson i Alisija su čekali ispred apoteke da se Andersonova supruga vrati, kada su im prišla tri maskirana mladića i zaustavila se ispred njihovog vozila. Situacija je eskalirala kada je Anderson pokušao da odvrati pljačkaše pokazujući im pištolj iz automobila, ali su oni započeli pucnjavu kada je izašao iz vozila.


Jedan od metaka je pogodio Andersona, dok je drugi smrtno ranio njegovu ćerku Alisiju, koja je ostala u automobilu. Napadači su se dali u beg sivim automobilom, koji je kasnije pronađen u Guaruljosu, nekoliko kilometara od mesta događaja.

Traženje odgovornih

Policija intenzivno traga za napadačima, a trenutno nema informacija o tome da li je neki od njih povređen tokom incidenta. Ovaj tragičan događaj je potresao lokalnu zajednicu i izazvao šok i tugu među građanima.


Sao Paulo je poznat po visokom nivou kriminala, ali ovakvi tragični događaji i dalje potresaju javnost i podsećaju na potrebu za efikasnijim merama borbe protiv kriminala. Nadamo se da će policija uspeti da pronađe i privede odgovorne kako bi porodica Valentim dobila makar delić pravde za ovu strašnu tragediju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading