SPUCAO GA BUMERANG! Biznismen koji je ZADAVIO ženu i ćerku (13) pronađen mrtav u Sloveniji!

Autor:

Svet

27.02.2024

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovo telo pronađeno je u Sloveniji, a motiv ovog strašnog čina je otišao sa njim u grob, budući da nije ostavio oproštajno pismo niti druga objašnjenja.

SPUCAO GA BUMERANG! Biznismen koji je ZADAVIO ženu i ćerku (13) pronađen mrtav u Sloveniji!

Foto: Profimedia

Austrijska policija

Kristijan R. je prošlog petka, šokirao javnost Beča kada je golim rukama zadavio svoju suprugu i ćerku.

Međutim, ovaj jezivi zločin dobio je još tragičniji epilog kada je Kristijan, 53-godišnji menadžer i biznismen, počinio samoubistvo.

Njegovo telo pronađeno je u Sloveniji, a motiv ovog strašnog čina je otišao sa njim u grob, budući da nije ostavio oproštajno pismo niti druga objašnjenja, prenosi oe24.at.

Misteriozni put do samoubistva

Slovenačka policija je potvrdila da je Kristijan počinio samoubistvo u subotu, a telo je pronađeno u šumi. Zanimljivo je da kod sebe nije imao nikakva dokumenta, pa je identifikacija o kome se radi trajala sve do utorka. Postavlja se pitanje da li je planirao put ka Jadranu, gde je imao čamac, ili se jednostavno odvezao preko granice iz svog rodnog mesta u okrugu Lajbnicz u južnoj Štajerskoj, kako bi tamo sam sebi presudio.

Zločin u Beču

Podsetimo, austrijska policija je pronašla tela majke (51) i ćerke (13) u njihovom stanu u Beču. Njihova tela su pronađena u petak, nakon što je majka i baka žrtava pozvala policiju. Nakon što je policija silom ušla u stan, naišla je na stravičan prizor u predsoblju, gde su ležala dva ženska tela.

Ovaj slučaj je šokirao Austriju i Sloveniju, te je ostavio mnoga pitanja bez odgovora. Motiv zločina, kao i razlozi za samoubistvo Kristijana R. ostaju misterija koje će možda zauvek ostati nerazjašnjene.

(oe24.at)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading