UBILI POZNATOG BIZNISMENA, PA MU SPALILI AUTO: Vlasnik tri fudbalska kluba likvidiran u mafijaškom stilu (VIDEO)

Autor:

Svet

08.02.2024

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova brutalna taktika, koja je imala za cilj da izbriše sve tragove, ukazuje na visok nivo organizovanosti i brutalnosti počinilaca.

UBILI POZNATOG BIZNISMENA, PA MU SPALILI AUTO: Vlasnik tri fudbalska kluba likvidiran u mafijaškom stilu (VIDEO)

Foto: YOUTUBA/ ΕΡΤ Α.Ε./PRINTSCREEN

Grčka je potresena mafijaškim ubistvom poznatog biznismena Hristosa Đalije, koji je ubijen u sredu u Mandri, u pravom mafijaškom stilu. Ubica je ispalio čak 15 metaka u Đaliju, nakon čega je podmetnut požar u njegovom vozilu, a kalašnjikov je ostavljen kao deo scene zločina. Ova brutalna taktika, koja je imala za cilj da izbriše sve tragove, ukazuje na visok nivo organizovanosti i brutalnosti počinilaca.

Grčka policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog zločina, s obzirom na to da su napadači uspeli da pobegnu sa mesta zločina na motorima. Pronađeno je 15 čaura pored vozila, kao i kalašnjikov unutar vozila, što ukazuje na vrstu oružja koje je korišćeno za ubistvo. Takođe, blizu mesta zločina pronađen je zapaljeni motor za koji se pretpostavlja da su ga koristili počinioci prilikom bega. Policija je takođe dobila informaciju o drugom izgorelom automobilu koji se ispituje u okviru istrage.

Hristos Đalija nije bio samo uspešan biznismen, već je takođe bio vlasnik i agent tri fudbalska kluba - AO Trikala, Paneleusiniakou i Mandraikos. Ovo je bio samo deo njegovog poslovnog carstva, budući da je bio vlasnik preduzeća za trgovinu mesom koje je zapošljavalo stotine ljudi. Njegova ubistvo šokiralo je grčku javnost i pokrenulo pitanja o motivima i pozadini ovog mafijaškog napada.

U ovom trenutku, istraga je u toku, a grčka policija radi na identifikaciji i hapšenju počinilaca ovog brutalnog zločina. Očekuje se da će javnost biti obaveštena o daljim razvojem događaja u narednim danima, prenosi Mondo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading