VEZAO JE I MUČIO, PA USMRTIO: Trudnu Albanku muž izbo zbog 8.000 evra, ubistvo zaprepastilo naciju

Autor:

Svet

11.01.2024

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saučesnik u ovom surovom delu je 34-godišnji blizak prijatelj osumnjičenog.

VEZAO JE I MUČIO, PA USMRTIO: Trudnu Albanku muž izbo zbog 8.000 evra, ubistvo zaprepastilo naciju

Foto: youtube.com/ NotosNet

Ubistvo trudne Albanke Džordžije (41) iz Soluna šokiralo je javnost. Njeno beživotno telo pronađeno je u šumi, a 39-godišnji muž, sa kojim je očekivala prinovu, optužen je za zločin. Prilikom otkrivanja tela, žena je bila vezana lisicama, s trakom preko usta, a zadobila je povrede grlića materice i ubode kuhinjskim nožem.

Saučesnik u ovom surovom delu je 34-godišnji blizak prijatelj osumnjičenog muža. Osumnjičeni muž je prvobitno negirao umešanost, tvrdeći da nije znao za supruginu smrt, ali su tragovi njegovog otiska kasnije pronađeni na mestu zločina, prenosi Telegraf.rs.

Osumnjičeni prijatelj, takođe, tvrdi da nije imao nameru ubistva, već je navodno planirao pljačku te noći. Međutim, advokat osumnjičenog tvrdi da je njegov klijent bio prisutan prilikom imobilizacije žrtve, a da je nakon toga ostavio ženu s mužem. Kasnije mu je muškarac ispričao da je Albanke mrtva.

Muž žrtve bio je poznat po nasilju nad bivšom suprugom, s preko 45 prijava za nasilje, uključujući prijave za silovanje. Iako nije bio osuđivan zbog nasilja, njegov kriminalni dosije obuhvatao je kazne vezane uz narkotike. Motiv za ovaj užasni zločin čini se da proizlazi iz pokušaja oduzimanja novca od partnerke nakon saznanja o "šteku" od 8.000 evra, što je eskaliralo nasiljem, uz pomoć prijatelja koji je takođe učestvovao u ovom jezivom događaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading