"BOŽE DRAGI..."! Potresno oglašavanje Nenada Periša posle jezivog ubistva mladića u Splitu! (FOTO)

Autor:

Svet

27.02.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od Luke se danima opraštaju njegovu sugrađani, među kojima je i Nenad Periš, otac Mateja Periša koji se utopio u Beogradu.

"BOŽE DRAGI..."! Potresno oglašavanje Nenada Periša posle jezivog ubistva mladića u Splitu! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Danas je na Lovrincu sahranjen 22-godišnji Luka B, mladić koji je tragično izgubio život u nasilnom incidentu ispred jednog hotela u Splitu. Na sahrani su se okupili njegovi roditelji, porodica, prijatelji, ali i mnogobrojni sugrađani koji su došli da odaju poštu mladom Splićaninu.
 

 

Prema dosadašnjim saznanjima, 31-godišnji Ante R, dugogodišnji zavisnik od alkohola i narkotika, osumnjičen je da je nožem usmrtio mladog Luku B. Nakon sukoba sa Lukom i njegovim prijateljima, Ante je navodno otišao kući po kuhinjski nož oštrice dužine 24,5 centimetara i vratio se prema njima. U napadu koji je usledio, Luka je dobio smrtonosne povrede.

Od Luke se danima opraštaju njegovu sugrađani, među kojima je i Nenad Periš, otac Mateja Periša koji se utopio u Beogradu.

- Iskreno saosećanje i podrška porodici, prijateljima i svima koji tuguju zbog odlaska ovog mladog čoveka s ovog ljubavi siromašnog sveta. Boze dragi, budi mu večna uteha, molimo te - napisao je Periš.

Policija je i dalje prisutna pred stanom porodice osumnjičenog Ante R, nastojeći da spreče moguću osvetu. Istovremeno, najmlađi brat osumnjičenog ostaje na slobodi. Trojica braće žive s majkom nedaleko od mesta ubistva.

Inače, nestanak mladog Splićanina Mateja Periša (27) u Beogradu tokom noći između 30. i 31. decembra 2021. godine izazvao je veliku pažnju javnosti i pokrenuo intenzivnu potragu koja je trajala više meseci. Tada se cela zemlja vezala za njegovog oca Nenada Periša, koji je mesecima bio u Beogradu, tražeći sina.

Međutim, ispostavilo se da se Matej Periš te noći utopio, a njegovo telo je nađeno u maju 2022. godine u Dunavu kod Ade Huje.

Bonus video


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading