TRAGIČAN KRAJ POTRAGE, NACIJA U ŠOKU: Pronađeno telo poznatog voditelja, oglasila se policija (VIDEO)

Autor:

Svet

27.02.2024

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tela su pronađena na jednom imanju u ruralnoj sredini u Bungoniji, javlja BBC.

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE, NACIJA U ŠOKU: Pronađeno telo poznatog voditelja, oglasila se policija (VIDEO)

Foto: YouTube/7NEWS Australia/Printscreen

Policija u Australiji saopštila je da je pronašla dva tela tokom potrage za poznatim voditeljem Džesom Bardom i njegovim partnerom Lukom Dejvisom, a za čije ubistvo se sumnjiči policajac.

- Gotovo smo sigurni da smo pronašli Luka i Džesa - saopštili su iz policije.

Bomont Lamar Kondon, policajac koji je nekada bio sa Džesom Bardom u vezi, osumnjičen je da je ubio njega i Luku prošlog ponedeljka.

Tela su pronađena na jednom imanju u ruralnoj sredini u Bungoniji, javlja BBC.

Policija je saopštila da je, nakon što je prvobitno odbio da sarađuje sa istragom, Kondon u utorak ujutro konačno otkrio gde se nalaze tela.

Detektiv Danijel Doerti rekao je da su ostaci pronađeni blizu ulaza u imanje i da su "učinjeni pokušaji da se tela prekriju kamenjem".

Policija dodaje da se sumnja da su dve torbe za daske za surfovanje korišćene za transport tela iz kuće poznatog voditelja do ovog imanja.

Tokom istrage je otkriveno da je Kondon prošle srede sa poznanikom obišao ovo imanje i da je došao belim kombijem koji je prethodno iznajmio.

Veruje se da je Kondon razvalio kapiju imanja i tu ostavio svoju prijateljicu, a potom je kombijem otišao dalje i bacio tela.

Podsetimo, Kondon je upucao dvojicu mladića u Džesovoj kući u Pedingtonu, a policija je prilikom uviđaja pronašla metak i čauru koji su, sumnja se, ispaljeni iz Kodonovog službenog pištolja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading