POLICAJAC UBIO TV VODITELJA! Užas u kući, isplivala istina koja je ZAPREPASTILA gledaoce

Autor:

Svet

26.02.2024

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći problem u ovom momentu istrage je što policija ne može da nađe telo

POLICAJAC UBIO TV VODITELJA! Užas u kući, isplivala istina koja je ZAPREPASTILA gledaoce

Foto: instagram/jessebaird

Policija Sidneja i dalje traži svog kolegu Bomon Lamar-Kondon koji je prema prvim procenama prošle nedelje ubio u kući svog bivšeg dečka, TV voditelja Džesa Berda i njegovog partnera Luka Dejvisa.

Dvostruko ubistvo potreslo je ne samo građane Sidneja već i čitave zemlje pošto je Berd bio poznat voditelj.

Policajac Lamar-Kondon optužen je za dva ubistva za koje se veruje da su počinjeni iz čiste ljubomore i osvete.

Najveći problem u ovom momentu istrage su tela Berda i Dejvisa koje policija nikako da pronađe. U kući gde su ubijeni pronađeni su tragovi krvi i postoji "milion" dokaza da se tu dogodila tragedija.

Na terenu su i ronioci, a policija kaže da su tela možda ostavljena na udaljenom imanju na području Bungonije nakon što su tamo premeštena kombijem.

Policija dodaje kako sumnja da je ubica prošle srede na imanje odveo poznanicu, te ju tamo ostavio neko vreme dok se nije rešio tela iz kombija.

Poznanica je dala iskaz policiji i nije imala pojma da bi se u kombiju mogla nalaziti tela.

Policija nema saznanja da li je ubica tela još jednom premestio negde drugde.

Poznato je da je kupio brusilicu, a satima nakon ubistva slao je poruke s telefona ubijenog voditelja u kojima je pisao da će se preseliti.

Također, policija je otkrila i metak u stanu voditelja, za koji je analizom dokazano da je ispaljen iz pištolja policajca.

BBC prenosi kako je ovo nakon mnogo decenija prvi slučaj u kojem je za ubistvo osumnjičen policajac iz Novog Južnog Velsa.

Ubijeni Berd bio je voditelj i reporter s crvenog tepiha u jutarnjoj emisiji Studio 10 mreže Network 10 sve dok program nije ukinut u decembru. Njegov partner bio je stjuard za avio kompaniju Qantas.

Osumnjičeni policajac Lamar-Kondon pridružio se policiji 2019., a prethodno je bio bloger koji je upoznao zvezde među kojima su Tejlor Svift, Heri Stajls i Majli Sajrus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading