UBICA IZ BEOČINA ŽIVEO SA SVOJIM ŽRTVAMA? Osumnjičeni za jeziv zločin često bio u alkoholisanom stanju, u trenutku krvavog pira imao ZABRANU PRILASKA

Autor:

Hronika

18.02.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija i forenzičari su trenutno na mestu zločina.

UBICA IZ BEOČINA ŽIVEO SA SVOJIM ŽRTVAMA? Osumnjičeni za jeziv zločin često bio u alkoholisanom stanju, u trenutku krvavog pira imao ZABRANU PRILASKA

Foto: Tanjug/S. ILIĆ

Policijska traka

Večeras se desio tragičan događaj u kom je B.R. (48) nožem ubio svoju bivšu suprugu D.R. i njenu majku N.Č. Šokantno je to što je osumnjičeni živeo u istoj kući sa žrtvama, iako su već par godina bili razvedeni. Nezvanično se saznaje da su žrtve više puta prijavljivale osumnjičenog policiji, koja je čak izdala zabranu prilaska. Interesantno je to što je jedna takva zabrana prilaska trenutno aktuelna.

Problematično ponašanje osumnjičenog

Prema rečima izvora Informera, osumnjičeni je često bio u alkoholisanom stanju. Ovakvo ponašanje može ukazivati na probleme sa kontrolom besa i impulsivnošću, što bi moglo biti povezano sa motivom zločina.

Policija na mestu zločina

Policija i forenzičari su trenutno na mestu zločina, sprovodeći istragu kako bi utvrdili motiv ovog strašnog događaja. Izveštaji forenzičara mogu biti od ključnog značaja za razumevanje dinamike zločina i moguće okolnosti koje su dovele do tragedije.

Ovo ubistvo baca svetlo na ozbiljan problem nasilja u porodici i potrebu za efikasnijim merama zaštite žrtava. Nadamo se da će pravda biti zadovoljena i da će ovaj tragičan događaj poslužiti kao podsticaj za jačanje sistema podrške žrtvama nasilja u porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading