UBICA MIRNO SAČEKAO POLICIJU S NOŽEM U RUCI: Detalji jezivog dvostrukog ubistva kod Beočina

Autor:

Hronika

18.02.2024

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je uhapšen ubrzo nakon zločina.

UBICA MIRNO SAČEKAO POLICIJU S NOŽEM U RUCI: Detalji jezivog dvostrukog ubistva kod Beočina

Foto: instagram.com/nsuzivo.rs

Večeras oko 20 sati, u mestu Rakovac kod Beočina, došlo je do hapšenja B.R. (48) koji se sumnjiči da je nožem ubio svoju bivšu suprugu D.R. i njenu majku N.Č. Nezvanično, kod osumnjičenog je pronađen nož za koji se veruje da je korišćen u ovom zločinu. Osumnjičeni je zatečen na mestu zločina, pored tela nesrećnih žena, prenosi Telegraf.rs.

Ovo tragično ubistvo šokiralo je lokalno stanovništvo Rakovca, koje je izrazilo duboko saosećanje prema porodicama žrtava. Meštani su istakli da je ovo bio miran kraj i da su bile retke ovakve vrste incidenata, te da su u šoku zbog ovog tragičnog događaja.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je brzo reagovala i uhapsila osumnjičenog na mestu zločina. Takođe, tužilac je odmah uputio istražne organe na teren, a istraga je u toku. Detalji o motivima ovog zločina još uvek nisu poznati, ali nadležni organi intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti ovog tragičnog događaja.

Ovo ubistvo još jednom ističe važnost prevencije nasilja u porodici i potrebu za kontinuiranom podrškom žrtvama ovakvih incidenata. Organizacije koje se bave zaštitom žena ističu da je neophodno kontinuirano raditi na podizanju svesti o ovom problemu i pružanju podrške ženama koje su izložene nasilju.

Očekuje se da će istraga ovog slučaja pružiti više informacija o uzrocima i okolnostima ovog tragičnog događaja, dok lokalno stanovništvo i dalje pokušava da shvati šokantne vesti koje su ih zatekle.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading