JEZIV PRIZOR KOD BEOČINA: Pronađena tela dve ženske osobe

Autor:

Hronika

18.02.2024

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Identifikovane su kao D.R. i njena majka N.Č.

JEZIV PRIZOR KOD BEOČINA: Pronađena tela dve ženske osobe

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć na terenu

Večeras oko 20 sati, u naselju Kuća kod Beočina, dogodila se stravična tragedija. Naime, pronađena su dva beživotna tela, a prema nezvaničnim informacijama, reč je o dve žene. Identifikovane su kao D.R. i njena majka N.Č. Ovaj događaj je izazvao veliku pažnju javnosti i izazvao brojna pitanja o okolnostima i motivima ovog užasnog čina.

Kako nezvanično saznaje Telegraf.rs, uhapšen je muškarac B.R. za koga se sumnja da je povezan sa ovim tragičnim događajem. Istraga je u toku, a nadležni organi intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti ovog slučaja.

Ova vest je izazvala tugu među meštanima Kuće kod Beočina. Lokalna zajednica je u šoku, a mnogi građani izražavaju saučešće porodicama nastradalih žena.

Detalji o motivima i okolnostima ovog tragičnog događaja još uvek nisu javno saopšteni, te će istraga morati da pruži odgovore na mnoga pitanja koja su se javila.

Ovaj događaj je duboko potresao lokalnu zajednicu i izazvao razumljivu zabrinutost među građanima. Istražne službe će nastaviti sa radom kako bi pružile odgovore na pitanja koja su se javila, a javnost ostaje u iščekivanju daljeg razvoja situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading