JEZIVI DETALJI UŽASA U TRŽNOM CENTRU! Čovek naočigled svih SKOČIO na glavu sa 15 metara visine!

Autor:

Hronika

18.02.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema informacijama koje su stigle sa lica mesta, muškarac je skočio unutar tržnog centra.

JEZIVI DETALJI UŽASA U TRŽNOM CENTRU! Čovek naočigled svih SKOČIO na glavu sa 15 metara visine!

Foto: shutterstock

Policija

Večeras oko 18:30 časova, u jednom tržnom centru u Beogradu, dogodio se tragičan incident kada je muškarac star oko 30 godina skočio sa visine od 15 metara. Nažalost, muškarac je na licu mesta preminuo, a policija je odmah reagovala i izvršila uviđaj.

Detalji događaja

Prema informacijama koje su stigle sa lica mesta, muškarac je skočio unutar tržnog centra, što je izazvalo uznemirenost među prisutnima. Hitna pomoć je odmah stigla na mesto događaja, ali, nažalost, nije bilo moguće spasiti muškarčev život, prenosi Telegraf.

Reakcija prisutnih

Ovaj tragičan događaj izazvao je šok među posetiocima tržnog centra, a policija je brzo reagovala i zatražila od prisutnih da se udalje kako bi sprovela istragu.

Prevencija sličnih incidenata

Ovaj slučaj naglašava važnost prevencije i pružanja podrške osobama koje se suočavaju sa mentalnim zdravstvenim izazovima. Važno je podići svest o važnosti mentalnog zdravlja i pružiti podršku osobama koje se suočavaju sa teškoćama.

Tragičan događaj u tržnom centru u Beogradu ostavlja dubok trag i podseća nas na važnost empatije i podrške u prevazilaženju mentalnih izazova. Nadamo se da će ovaj incident podstaći društvo na veću solidarnost i brigu o mentalnom zdravlju.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading