MUŠKARAC PAO SA TREĆEG SPRATA TRŽNOG CENTRA: Tragedija u Beogradu, čovek ostao mrtav na mestu

Autor:

Hronika

18.02.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stradali muškarac je bio star oko 30 godina.

MUŠKARAC PAO SA TREĆEG SPRATA TRŽNOG CENTRA: Tragedija u Beogradu, čovek ostao mrtav na mestu

Foto: shutterstock

U kasnim popodnevnim satima, u jednom tržnom centru u Beogradu, došlo je do tragičnog događaja koji je potresao javnost, prenosi Kurir. Muškarac star oko 30 godina pao je sa trećeg sprata, što je izazvalo veliku pažnju i reakciju policije.

Prema informacijama koje su stigle oko 18.30, policija je dobila prijavu o incidentu u tržnom centru i odmah je poslala svoje ekipe na lice mesta. Nažalost, kako je potvrđeno iz nezvaničnih izvora, konstatovana je smrt nesrećnog muškarca.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, postoji sumnja da je muškarac najverovatnije skočio sa terase tržnog centra. Ova informacija je izazvala dodatnu pažnju javnosti i postavila pitanje šta je bilo uzrok ove tragedije.

Detalji o identitetu muškarca i okolnostima koje su dovele do ovog nesrećnog događaja za sada nisu poznati. Međutim, istraga je u toku, a nadležne institucije će pokušati da rasvetle sve činjenice i okolnosti koje su dovele do ove tragedije.

Ovaj tragičan događaj je izazvao emotivne reakcije među posetiocima tržnog centra, ali i šire javnosti. Ljudi su iskazivali svoje saučešće i delili svoje misli o ovoj tužnoj vesti.

Ovaj događaj je potresao mnoge ljude i postavio pitanje važnosti mentalnog zdravlja i podrške osobama koje prolaze kroz teške životne situacije. Nadamo se da će istraga rasvetliti sve činjenice i pružiti odgovore na pitanja koja su ostala otvorena nakon ove tragične smrti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading