OTAC I SIN PRONAĐENI MRTVI U STANU: Policajci odgovorili na poziv komšija zbog jakog smrada, unutra otkrili UŽAS

Autor:

Svet

28.01.2024

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijski službenici, koji su brzo reagovali na poziv komšija, isključili su mogućnost da je u pitanju kriminalno delo.

OTAC I SIN PRONAĐENI MRTVI U STANU: Policajci odgovorili na poziv komšija zbog jakog smrada, unutra otkrili UŽAS

Foto: Shutterstock

U jednom stanu u ulici Olimpou u Solunu, policija je zatekla jeziv prizor - tela muškarca i njegovog sina pronađena su u fazi raspadanja. Ova uznemirujuća situacija otkrivena je nakon što su komšije pozvale policiju zbog jakog smrada koji je dolazio iz njihovog stana.

Policija isključila mogućnost kriminalnog dela

Policijski službenici, koji su brzo reagovali na poziv komšija, isključili su mogućnost da je u pitanju kriminalno delo. Tela dvojice muškaraca, navodno u starosti od oko 40 i 80 godina, bila su nepomična u stanu najmanje dva meseca. Ovakav slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti i postavlja se pitanje kako je moguće da niko nije primetio njihov nestanak tokom toliko vremena, prenosi Telegraf.rs.

Policija preuzela istragu

Slučaj je brzo preuzela policijska uprava Bele kule, koja će sprovesti detaljnu istragu kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti ove nesrećne dvojice. Obdukcija, koja će biti obavljena u Forenzičkoj službi u Solunu, pružiće ključne informacije o ovom tragičnom događaju.

Ovaj slučaj baca senku sumnje na okolinu i postavlja pitanje o socijalnoj povezanosti pojedinaca unutar zajednice. Ostaje da se vidi kako će istraga napredovati i da li će pružiti odgovore na brojna pitanja koja su se javila u vezi sa ovom tužnom i jezivom situacijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading