UBICA I RANIJE BIO PRIJAVLJIVAN ZA NASILJE: Komšije u šoku nakon što je muškarac izbo bivšu ženu i njenu majku

Autor:

Hronika

18.02.2024

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tela majke i ćerke sa vidljivim povredama od noža su zatečene u porodičnoj kući u Rakovcu.

UBICA I RANIJE BIO PRIJAVLJIVAN ZA NASILJE: Komšije u šoku nakon što je muškarac izbo bivšu ženu i njenu majku

Foto: shutterstock

Muškarac B.R. (48) je uhapšen u Rakovcu kod Beočina pod sumnjom da je počinio dvostruko ubistvo. Na mestu zločina pronađen je pored tela svoje bivše supruge D.R. i njene majke N.Č, a kod njega je pronađen nož. Komšije su izjavile da su se razveli zbog nasilja u porodici, te da je bio nasilan prema njoj, što je rezultiralo i prijavama za nasilje. Čak je bio i u pritvoru, ali je ponovio zločin, prenosi Telegraf.rs.

Tela majke i ćerke sa vidljivim povredama od noža su zatečene u porodičnoj kući u Rakovcu. Ovaj tragičan događaj je izazvao veliku pažnju javnosti i izazvao šok i nevericu među komšijama i stanovnicima ovog mirnog mesta.

Jedan od komšija izjavio je da je duboko potresen zbog ovog događaja i da mu je žao i majke i ćerke. Ovo ubistvo je ostavilo dubok trag u zajednici, a ljudi su izrazili saosećanje prema porodici žrtava.

Na mestu zločina se nalazi veliki broj policajaca, Hitne pomoći i dežurnih tužilaca Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu. Ovaj slučaj je privukao pažnju nadležnih organa i javnosti zbog svoje težine i tragičnosti.

Ovaj događaj je potresao lokalnu zajednicu i izazvao različite reakcije kod ljudi. Istraga je u toku, a detalji će biti otkriveni u narednim danima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading