OKIDAČ ZA DVOSTRUKO UBISTVO BILA SVAĐA? Svedoci tvrde da je osumnjičeni za krvavi pir još uvek u kući strave

Autor:

Hronika

18.02.2024

23:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je i ranije bio prijavljivan za nasilje u porodici.

OKIDAČ ZA DVOSTRUKO UBISTVO BILA SVAĐA? Svedoci tvrde da je osumnjičeni za krvavi pir još uvek u kući strave

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Policija je pronašla nož koji je navodno korišćen za dvostruko ubistvo D.R. i njene majke N.Č. u Rakovcu kod Beočina. Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni B.R. (48) je sačekao policiju koja je pronašla ovaj ključni komad dokaza.

Prema izjavama komšija za portal Telegraf.rs, najverovatniji okidač za ovu tragediju bila je svađa. Čak su i tvrdili da je B.R. bio prijavljivan za nasilje u porodici i da je prethodno bio u pritvoru.

- On je dolazio kod nje, odlazio, mirili se i svađali. Verovatno su se i večeras ponovo sukobili. Žao mi je tih žena - izjavio je jedan od komšija.

Zanimljiva činjenica je da je osumnjičeni B.R. već bio prijavljivan za nasilje u porodici i da je čak bio i u zatvoru, prema tvrdnjama komšija. Ovo ukazuje na to da je situacija bila veoma napeta i da su postojali prethodni incidenti koji su ukazivali na potencijalnu opasnost.

Tužilac Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu nalazi se u kući gde se odigrao zločin, što dodatno naglašava ozbiljnost i težinu ovog slučaja. Svedoci tvrde da je osumnjičeni još uvek u kući u kojoj je izvršio zločin.

Ovaj tragičan događaj baca svetlo na ozbiljnost problema nasilja u porodici i potrebu za efikasnijim preventivnim merama kako bi se sprečile ovakve stravične posledice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading