TOKOM ODNOSA IMA SLUŠALICE U UŠIMA, TRAŽI DEVOJKAMA DA MU LJUBE STOPALA: Šok-detalji iz spavaće sobe Leonarda Dikaprija!

Autor:

Zabava

11.03.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost bruji o čudnim fetišima slavnog glumca.

TOKOM ODNOSA IMA SLUŠALICE U UŠIMA, TRAŽI DEVOJKAMA DA MU LJUBE STOPALA: Šok-detalji iz spavaće sobe Leonarda Dikaprija!

Foto: Profimedia

Plejboj model, Hieke Konings, progovorila je o aferi sa Leonardom DiCaprijem i otkrila da popularni glumac ima čudne fetiše. Njih dvoje su se upoznali u jednom klubu u Los Anđelesu, kada je manekenki prišao Leonardov menadžer i saopštio joj da glumac želi da je upozna. Navodno je bio šokiran kada je ona odbila poziv da krene kod njega kući.

- Poljubili smo se to veče, ali sam odbila da odem kod njega kući. Nije navikao na to, bio je šokiran, ali je bio ljubazan. Ubrzo je prišao drugoj devojci i nju je odveo kući. Ja nisam sa njim spavala, ali jesu neke moje prijateljice. Čudan je u krevetu, kaže jedna od njih da je u toku se*sa imao slušalice u ušima, kako je ne bi slušao, drugoj je stavio jastuk na glavu. Rekao je da ne voli devojke koje dahću, voli da su devojke tihe tokom intimnog čina. Čula sam i da traži devojkama da mu ljube stopala - rekla je ona, kako prenosi Star, pa naglasila da je glumac svestan svoje moći.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Leonardo DiCaprio

 

- Svestan je da se devojke lože na njega, ali ume da bude baš nezgodan, jer je njemu bitno da on uživa i da devojke koje spavaju sa njim rade samo i isključivo ono što on želi - dodala je manekenka.

Inače, slavni holivudski glumac Leonardo Dikaprio važi za jednog od najvećih svetskih zavodnika, a kako su mediji preneli, trenutno je u vezi sa manekenkom, Vitorijom Ćereti (25). Međutim, zanimljiva je činjenica da lepa Italijanka nije bila ni rrođena kada je kultni film "Titanik", po kojem je Dikaprio poznat, izašao 1997. godine.

Naime, uloga Džeka u filmu o potonuću tada najvećeg broda i dalje važi za jednu od najpoznatijih u glumčevoj bogatoj karijeri, a lepa Vitorija rođena je tek godinu dana nakon premijere popularnog blokbastera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading