DAO GOL U DERBIJU, PA MOLI GROBARE: "Sami smo PROTIV SVIH! Trebaju nam navijači"!

Autor:

Sport

10.03.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strelac gola u večitom derbiju analizirao je utakmicu.

DAO GOL U DERBIJU, PA MOLI GROBARE: "Sami smo PROTIV SVIH! Trebaju nam navijači"!

Foto: Starsport

Fudbaler Partizana Aldo Kalulu, strelac u remiju protiv Crvene zvezde (2:2) u 172. "večitom derbiju", rekao je da su njemu i saigračima sad potrebni navijači na svakoj utakmici do kraja prvenstva jer su "sami protiv svih".

- Bio je ovo moj drugi derbi otkad sam došao. Bili smo dobri i pored toga što smo prvi primili gol, brzo smo reagovali i izjednačili pre kraja poluvremena. U drugom poluvremenu pokušali smo da napadnemo i to smo i uspeli. Ipak, posle crvenog kartona, bilo je mnogo teže, ali dali smo srce i sve od sebe za Partizanov dres. Otišli smo sa "Marakane" sa nerešenim rezultatom, imamo bod prednosti i moramo da ostanemo fokusirani na ono što je pred nama- rekao je povremeni reprezentativac Demokratske Republike Kongo.

Bivši fudbaler Liona i Bazela rekao je da je bilo teško braniti se u finišu meča sa igračem manje.

- Sigurno da je mnogo teže braniti se sa 10 igrača nego sa 11, ali mislim da smo bili dobri. Naravno, bilo je mnogo centaršuteva, mnogo prilika za rivala, ali, na kraju, rezultat je 2:2 i mi smo zadovoljni", dodao je Kalulu. Oduševljen je podrškom "grobara". "Drago mi je da sam ih video u tolikom broju. Potrebni su nam jer smo sami protiv svih. Nadam se da će doći i na utakmice kod kuće. Moram da ponovim, potrebni su nam više nego ikada - kaže Kalulu.

Krilni napadač Partizana veruje u osvajanje titule prvaka Srbije.

- Nastavljamo da idemo napred, gledamo u trofej, a ne one koji su iza nas - zaključio je Kalulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading