"GAGI I BRANKA JE TREBALO DA JE NAUČE..." Lečić udario na Anđelu Jovanović i kolege koje su je PODRŽALE: Sve je posledica Danijele Štajnfeld!

Autor:

Zabava

10.03.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lečić smatra da Anđela treba da mu se izvini i da roditelji treba da je nauče profesionalizmu!

"GAGI I BRANKA JE TREBALO DA JE NAUČE..." Lečić udario na Anđelu Jovanović i kolege koje su je PODRŽALE: Sve je posledica Danijele Štajnfeld!

Foto: TV Pink/printscreen, , youtube.com/RTV Pink Official

Glumac Branislav Lečić današnji je gost voditeljke Jovane Jeremić u emisiji "Novo vikend jutro". Branislav je, između ostalog, govorio o tužbi koju je podneo protiv koleginice Anđele Jovanović, koja je odbila da igra sa njim u seriji "Radio Mileva". Lečić se osvrnuo i na slučaj sa glumicom Danijelom Štajnfeld, koja ga je optužila za silovanje, a slučaj je u međuvremenu odbačen.

- Ja želim da govorim o činjenicama. Neophodno je i zbog mene i zbog drugih, a i zbog naše Srbije. Od produkcije sam dobio ponudu da snimam "Radio Milevu", ja sam se oduševio. Potpisao sam ugovor, naučio tekst i tu noć pred snimanje, čak sam dobio poruku kad treba da budem na setu, dobio sam poruku. Nele se izvinio, rekao da Anđela neće da snima sa mnom. Onda sam čuo mutne prepiske. Znao sam o čemu se radi, ja trpim tu satanizaciju zbog Danijele. Ovde se prvi put desilo da mi neko uskraćuje pravo na rad. Da li je moguće da nekome uskraćujete posao? To je radio Hitler Jevrejima - započeo je Branislav, pa nastavio:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Lečić o Danijeli Štajnfeld i Anđeli Jovanović kod Jovane Jeremić

- Producent se izvinio, bio korektan, isplatio mi pola honorara. Bilo mi je logično i da se Anđela izvini kao profesionalac, ali je ona nastavila. Ja sam sa njom imao samo jedan razgovor pre par godina, video da nije zrela, samo sam želeo da je upoznam, kao što rade svi reditelji na svetu. Ni u kakvom trenutku nije bilo neke seksualne aluzije. Smislila je sebi neki priču kao alibi. Sad dolazimo na vrlo važnu stvar, na podršku dela moje branše! Toliko ne razmišljaju, da pretvaraju sebe u zverinjak bez razloga. Da li je to podrška pravu da se ukloni čovek u poslu? - nastavio je on.

- A ako je to podrška Anđeli da ne radi sa nekim, to smo uvek imali. Ja sam uvek birao tekstove, teme, producente... Ako je stvar izbora, ja sam onda morao pre tri nedelje to da saznam, a ne da uđem u situaciju. Moja tužba se ne odnosi samo na materijalnu priču, nego i na profesionalnu čast. Proces sa Danijelom se završio pre tri godine. Slušao sam na "demokratskim" medijima razne psihološkinje itd, koje podrazumevaju da sam kriv. Taj slučaj je odbačen. Ovo je kakofonija raznih ideja, korišćenje emocija u tu svrhu. Ustanovljeno je da nema nikakve osnove za istragu, vezano za postupak sa Danijelu, ali odatle sve potiče. Stvorila se atmosfera satanizovanja mene. Pretvaraju me u monstruma, predatora, seksualnog manijaka. Onda druge situacije sa ženama dobijaju potpuno drugi ugao. Potpuno ludilo, poremećaj ludila.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Lečić traži izvinjenje od Anđele Jovanović

- Slučaj sa Danijelom ne samo da je odbačen, nego je ustanovljeno i da ja nisam bio na tom mestu gde je ona rekla da je silovana. Ja znam ko to radi. Ljudi koji su prozapadno orijentisani. Čak i kad je odbačen slučaj, oni su nastavili. Da bude crnja stvar, Danijela je prostitutka, u registru je. I prostitutka može biti silovana, ali to govori o karakteru.

- Sada se postavlja pitanje i sa kolegama. Ako je podrška da i dalje gurate agendu koju je Danijela postavila pre tri godine, a Anđela je posledica toga, to je neshvatljivo. Šta se dešava sa vašim mozgom? Imate li osećanje časti i pravde? Postoje institucije koje odlučuju. Stvarate atmosferu linča. Targetiran sam politički. Sada svako može da udari na Leku. Stvar je potpuno izmišljena. Zašto ugrožavaš život nekom čoveku bez osnove? Još imate i borkinje koju će tu laž od strane prostitutke da nastave.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Lečić smatra da mu neko smešta

- Moja ćerka je glumica. Zar ne pada tim glumicama koje su se zagrlile da "siluju" moju ćerku? I ona je deo moje porodice. Nek se Anđela bar izvini. Nema od toga ništa. To je neprofesionalno. Princip je važan. Ako nema principa, nema ničega. Bar neka se izvini. To je nivo poštovanja. Roditelji je trebalo da je nauče profesionalizmu. Kontaktirao sam sa roditeljima Milene Radulović, sve je u najboljem redu. Onda se ona meni izvinila, ja sam bio ponosan na nju, pružila mi je ruku. Čim je to izašlo u medije, ona se povukla - poručio je Lečić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Iva

10.03.2024 20:17

Odbaceno jer imas zaledjinu u vlasti! Zna se sve Leko… a gde su one koje cute…

Odgovori 22 10
Vesna

12.03.2024 11:55

Nije simpatičan, od demokrate postao Vučićev čovek, vidi se da je dominantan i da voli moć i lepe mlade žene, nemamo dokaze ali deluje kao nasilnik, ali je u pravu po zakonu. Oslobodjen je optužbi, i trebao je volju koleginice da sazna na vreme.

Larita

15.03.2024 13:57

@Vesna - Nije oslobodjen nicega, vec je optuzba odbacena. Nije ni bilo sudhenja niti prikupljanja dokaza.

Dara

12.03.2024 14:36

Odakle ovom coveku pravo da nekog javno naziva prostitutkom i o njoj prica na takav nacin sa toliko omalovazavanja. Cak ako je i prostitutka, ne znaci da neko ima pravo da je siluje i javno blati njeno ime. Ovaj covek pati od teskog kompleksa i teske bolesti, nema obraza i karaktera a toboz brani svoju cast i ugled. Koji bre ugled, koja cast, ceo zivot je u vezi sa zenama kojima moze otac da bude. To je bolest, ne cast.

Odgovori 15 2