ŽENE TREBA DA DOBIJU PODRŠKU, A NE TUŽBU OD NASILNIKA: Oglasila se Anđela Jovanović nakon nove DRAME sa Lečićem!

Autor:

Zabava

07.03.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada glumica se oglasila putem storija na društvenoj mreži Instagram!

ŽENE TREBA DA DOBIJU PODRŠKU, A NE TUŽBU OD NASILNIKA: Oglasila se Anđela Jovanović nakon nove DRAME sa Lečićem!

Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC, ATAImages

Juče, 6. marta 2024. godine, održano je prvo primpremno ročište u Prvom beogradskom sudu na suđenju između Anđele Jovanović i Branislava Lečića, koji je mlađu koleginicu tužio zbog povrede ugleda i časti, nakon što je odbila da igra sa njim u seriji "Radio Mileva". Anđela je dala svoju izjavu, a suđenje odloženo za 30. septembar.

Anđela se danas oglasila na društvenoj mreži Instagram u susret Međunarodnom danu žena, te podelila simboličnu objavu putem storija.

- Šta želiš za Dan žena? Da žene koje odbijaju da sarađuju sa nasilnicima dobiju podršku, a ne tužbu od nasilnika - piše u njenoj objavi.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Anđele Jovanović

Inače, Branislav je danas gostovao na televiziji K1, gde je otkrio da želi da mu se Anđela izvini.

- Nele Karajlić mi je iz najbolje namere ponudio da se angažujem i da stigmu koja me prati u slučaju Danijele u poslu prevaziđemo time što treba da igram. Ja sam to prihvatio, potpisao ugovor, naučio tekst i bio spreman. Čitavih 20 dana se znalo da ću ja to da igram u toj seriji i onda, noć pred snimanje, ja dobijam informaciju da ne mogu da snimam, tačnije rečeno Anđela odbija da tu scenu snima sa mnom - počeo je Lečić.

- Ja ne znam šta se dešavalo između nje i produkcije. Izvinjenje od produkcije sam dobio i to je ono zbog čega ne mogu da zamerim Neletu ništa - kazao je Branislav.

- Oni nisu ni hteli da kažu da je ona, ali se to saznalo vrlo brzo. Hteli su da se zaštite. Na kraju krajeva, kad se produkcija izvinila ja sam to i oprostio i nisam ponudio nikakvu tužbu, ali kad sam tražio da se ona izvini... - rekao je Lečić.

Republika

Foto: printscreen/K1 Televizija

Branislav Lečić traži izvinjenje od Anđele Jovanović

- Ja sam stigmatizovan već od slučaja Danijele i trpim posledice ataka na svoju egzistenciju, samim tim i na moj život. Moram otvoreno da govorim o tome, ne smem da lažem i ja valjda imam pravo da se suprotstavim tome. Moji zahtevi nisu ništa komplikovani, vrlo su minimalni. Minimum poštovanja, profesionalno. Ako sam već sve dogovorio, ja 8 sati pred snimanje dobijam izveštaj da ne mogu da snimam i sasd treba da zbog nečije odluke - koja je moguća - ali pre toga, pre toga se te stvari usklade, a ne tad. Onda mi se uskraćuje pravo na rad, a pravo na rad je pravo na život - rekao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading