HITNA REAKCIJA ANĐELE JOVANOVIĆ NAKON ZAKAZANOG NOVOG ROČIŠTA: Novi "udarac" za Branislava Lečića!

Autor:

Zabava

06.03.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Jovanović se oglasila putem svog Instagram profila, pa poslala brutalnu poruku.

HITNA REAKCIJA ANĐELE JOVANOVIĆ NAKON ZAKAZANOG NOVOG ROČIŠTA: Novi "udarac" za Branislava Lečića!

Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC, ATAImages

Danas je ispred zgrade suda u Beogradu došlo do emotivnog okupljanja brojnih glumica koje su pružile podršku Anđeli Jovanović uoči pripremnog ročišta po tužbi koju je podneo Branislav Lečić. Mlada glumica je bila dočekana aplauzom, a njenim ulaskom u zgradu suda propratile su je reči podrške "Samo se smej" i iskreni zagrljaji sa koleginicama. Među prisutnima su se našle Mirjana Karanović, Milena Radulović, Tamara Krcunović, Borka Tomović, Iva Ilinčić, Anđelka Stević Žugić, Maša Dakić, Nina Janković, Đorđe Stojković i Miona Marković, čime je jasno istaknuto jedinstvo i podrška unutar glumačke zajednice.

Republika

Foto: ATAImages

Anđela Jovanović

 

Nakon pripremnog ročišta, Anđela Jovanović se oglasila na svom Instagram storiju sa snažnom porukom i emotivnom gestom tagovanja svih prisutnih kolega i koleginica uz poruku "Vi ste snaga" uz emotikon srca. Ova gesta dodatno je naglasila jedinstvo i podršku među glumcima u vreme kada je Anđela suočena sa tužbom koja će biti tema narednog ročišta zakazanog za 30. septembar.

- Vi ste snaga! - napisala je Anđela Jovanović.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Anđela Jovanović

Branislav Lečić je podneo tužbu protiv Anđele Jovanović za "povredu časti i ugleda", tražeći od nje iznos od 300.000 dinara. Važno je napomenuti da se Lečić nije pojavio na današnjem ročištu, ostavljajući prostor za dalji razvoj situacije u narednim sudskim procesima.


Za sada, glumačka zajednica je jasno pokazala svoju podršku Anđeli Jovanović, a naredni događaji će svakako biti praćeni sa pažnjom kako bi se sagledao krajnji ishod ove tužbe koja je privukla veliku pažnju javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Oprem

19.03.2024 14:55

Jel li zlatna.