DANAS SU GRLILE ANĐELU ISPRED SUDA, A SADA SU SE OGLASILE: Milena Radulović i Mirjana Karanović o TUŽBI Branislava Lečića!

Autor:

Zabava

06.03.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumice podržale svoju koleginicu, pa jasno iznele svoj stav!

DANAS SU GRLILE ANĐELU ISPRED SUDA, A SADA SU SE OGLASILE: Milena Radulović i Mirjana Karanović o TUŽBI Branislava Lečića!

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić/Vladimir Šporčić, ATA Images/Antonio Ahel

Danas, 6. marta 2024. godine, u Prvog opštinskom sudu u Beogradu održalo se prvo pripmreno ročište po tužbi koju je glumac Branislav Lečić podneo za povredu časti i ugleda protiv mlađe koleginice Anđele Jovanović, koja je odbila da igra sa njim u RTS-ovoj seriji "Radio Mileva".

Republika

Foto: E-stock

Glumice grle Anđelu Jovanović

Glumica je stigla nešto pre 10 ispred suda, a kolege koje su se okupile ispred dočekali su je gromoglasnim aplauzom. Među glumica koje su se našle ispred suda bile su Mirjana Karanović, Milena Radulović, Nina Janković, Iva Ilinčić, Anđelka Stević Žugić, Miona Marković, Tamara Krcunović, kao i mnogi drugi.

Republika

Foto: E-stock

Anđelu su danas podržale koleginice

Mirjana Karanović se oglasila pre samog suđenja i Anđeli javno pružila podršku.

- Ne želim u kadar sa tobom! - poručila je glumica i citirala tag, koji je znak podrške Anđeli.

Nakon suđenja se oglasila i glumica Milena Radulović na svom Instagram profilu.

- Zagrljajem smo podržali Anđelu i prvo javno glumačko "ne" - napisala je glumica uz fotografiju na kojoj su svi okupljeni ispred suda bili zagrljeni.

Republika

Foto: ATAImages

Mirjana Karanović i Milena Radulović ispred suda

Kako je Goran Draganić, Anđelin advokat otkrio, suđenje je zakazano za 30. septembar ove godine

- Danas je održano pripremno ročište, na sledećem ročištu biće saslušan gospodin Branislav Lečić, tužilac. Daće izjavu u svojstvu parničke strane. Kao što je na svakom pripremnom ročištu, svaka strana predlaže svoje svedoke i svoje dokaze. To je učinila i tužilačka strana, to je učinila i naša strana. Moraćemo da sačekamo, nažalost, suđenje je zakazano tek za 30. septembar. To je prilično dug period, ali to je što je. Što se tiče ostalih izjava gospođe Anđele Jovanović, ona je već dala izjavu i zato smo odlučili da sada ne daje izjavu. Mogu samo da kažem da je pravo svakog umetnika da odluči da će učestvovati u nekom projektu ili ne. Za sada je to toliko, moramo sačekati za dalje - rekao je Anđelin advokat Goran Draganić.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Anđela Jovanović i njen advokat

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading