MARTINU I MALIŠANE ISPRAĆAJU PESMOM! Sveštenik u Bačkom Petrovcu jedva izustio: MUŽ I ŽENA KRENULI PROTIV BOGA... (VIDEO)

Autor:

Hronika

06.03.2024

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac sluša opelo, majka sedi ukršteni prstiju tokom opela...

MARTINU I MALIŠANE ISPRAĆAJU PESMOM! Sveštenik u Bačkom Petrovcu jedva izustio: MUŽ I ŽENA KRENULI PROTIV BOGA... (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook, Republika

Danas u 14 sati u Bačkom Petrovcu počelo je opelo Martine Petrović Suvajdžić i njene dece, koje su ona i njen suprug Lav Petrović Suvajdžić otrovali pre nego što su izvršili samoubistvo skokom sa zgrade.

Opelo se održava na slovačkom jeziku, budući da je Martinina porodica odatle poreklom.

Otac sluša sedeći pognute glave, kao i majka sa ukrstenim prstima ispred sebe.

- Zakoni su božiji, a mi se pitamo šta je smisao. Bog vidi - rekao je, između ostalog sveštenik koji je držao odvojeno opelo za Martinu i tada dopusta prisutnima da sede, a kada se obratio mrtvoj deci, tražio je da svi ustanu.

 

 

Muž i žena krenuli protiv Boga - dodao je sveštenik.

Inače, kako reporteri sa lica mesta javljaju, roditelji su slomljeni, a prijatelji grle neutešnu porodicu koja jeca od bola. Oko kovčega su majka, otac, brat i sestra poginule Martine.

"Proklete sekte"

Potresna je bila i scena kojoj smo prisustvovali, kada je jedna od prijateljica porodice zavapila kroz suze:

- Kratko je živela jadnica. Bila je fina devojčica, ali postala je buntovna i svojeglava i to je koštalo života. Decu mi je najžalije. Rodila ih i život im uzela sa monstrumom, to nisu smeli da urade. Proklete sekte šta rade našoj deci - ima ih ovuda oko 30 - rekla je jedna žena srednjih godina, ali je odbila dublji razgovor na tu temu i uplakana otišla iz kapele.

Podsećanja radi, Martina i njen suprug Lav Suvajdžić skočili su usubotu sa najviše zgrade u Novom Sadu, a veruje se da su prethodno otrovali svoju decu. Navodno, oni su bili u sekti Devet krugova satane, što je potvrdilo i nekoliko meštana njenog rodnog mesta.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading