"SVE JE URADIO TAJ MONSTRUM!" Meštani Bačkog Petrovca jedva izgovaraju Lavovo ime: Pisao je SOTONI da mu kaže da je uradio kako treba!

Autor:

Hronika

06.03.2024

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Martine Petrović Suvajdžić guši se u suzama od bola.

"SVE JE URADIO TAJ MONSTRUM!" Meštani Bačkog Petrovca jedva izgovaraju Lavovo ime: Pisao je SOTONI da mu kaže da je uradio kako treba!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Porodica Martine Petrović Suvajdžić, koju sahranjuju pod devojačkim prezimenom Kukučkov, nema je danas od bola u Bačkom Petrovcu gde prima izjave saučešća zbog smrti ćerke i dva unuka.

U njenom rodnom mestu niko ne spominje monstruma Lava, supruga Martine sa kojim je skočila u smrt sa najvišeg solitera u Novom Sadu.

Tek sporadično, ispred kapele, uspeli smo da čujemo da dvojica muškaraca razgovaraju o zločinu koji je počinio. Kako jedan od njih kaže, žene su proklete, jer dozvole ludacima da im pomute um i odvedu ih u propast.

- Sve je uradio taj monstrum. Video sam da je pisao sotoni da mu kaze kako je uradio sve što treba - izgovorio je jedan stariji čovek.

Porodice nisu bile za vezu

Reporteri Republike saznaju da su se Martina i Lav venčali u Novom Sadu, ali da porodice, prvo njegova, pa posle njena nisu prihvatili njihov izbor partnera. Inače su obe porodice ozlojeđene zbog života koji su vodili i Martina i Lav. To bi mogao i da bude razlog zbog koga će se ona sahraniti pod devojačkim prezimenom Kukučkov.

Oboje su bili poročni i odbačeni od najbližih. Venčali su se bez prisustva bilo koga od familije. Jedino su pored njih tu bili obavezni svedoci. Kumovali su im od njih duplo stariji ljudi - ispričao je dobroobavešteni izvor Republike.

Takođe, za Martinu je poznanica rekla da je bila fina devojčica, ali da je postala buntovna.

Kratko je živela jadnica. Bila je fina devojčica, ali postala je buntovna i svojeglava i to je koštalo života. Decu mi je najžalije. Rodila ih i život im uzela sa monstrumom, to nisu smeli da urade. Proklete sekte šta rade našoj deci - ima ih ovuda oko 30 - rekla je jedna žena srednjih godina, ali je odbila dublji razgovor na tu temu i uplakana otišla iz kapele.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading