LAV PETROVIĆ SUVAJDŽIĆ KAO DUH! Informacija o ocu ubici i samoubici iz Novog Sada nigde - NI TELO NIKO NIJE PREUZEO!

Autor:

Hronika

06.03.2024

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivo samoubistvo i ubistvo dogodilo se za vikend u Novom Sadu.

LAV PETROVIĆ SUVAJDŽIĆ KAO DUH! Informacija o ocu ubici i samoubici iz Novog Sada nigde - NI TELO NIKO NIJE PREUZEO!

Foto: Republika, Facebook

Informacije o Lavu Petroviću Suvajdžiću gotovo da je nemoguće pronaći na internetu, osim činjenice da je bio muzički producent i da je sarađivao sa novosadskim hevi metal bendom.

Međutim, ni on, kao ni njegova supruga Martina Petrović Suvajdžić, nisu imali ni društvene mreže, a imali su i veoma mali krug prijatelja. Komšije kažu da su živeli u izolaciji, a mnogi ih uopšte nisu ni poznavali u Ulici Tome Maretića u Petrovaradinu, gde je porodica živela u iznajmljenoj kući.

Foto: Facebook

Martina P.S.

Kako su preneli mediji, one je jedan deo života proveo u Americi gde je usavršio engleski jezik, a Martinu je upoznao dok je ona još bila srednjoškolka.

- Lav nije bio neko ko je dugovao ljudima, nije se kockao, nije se opijao. Niko nije mogao da pretpostavi da će ovako nešto da se dogodi - samo su neki od komentara o Lavu od dobro obaveštenog izvora Infomera.

Takođe, kako je naš portal već pisao, telo Lava Petrovića Suvajdžića porodica nije preuzela i ne zna se datum i vreme njegove sahrane, dok će njegova supruga sa decom biti sahranjena danas u 14 sati na groblju u Bačkom Petrovcu.

Foto: Privatna arhiva

Umrlica Martini P.S.

On nije pričao sa roditeljima, pa posvađao i Martinu

Kako su mediji danas preneli, Lav je bio u konfliktu sa roditeljima, te je na svoje prezime dodao i babino prezime Suvajdžić, a ne zna se šta je tačno bio razlog svađe.

Takođe, poznanici Martine govore i o tome da je ona bila vesela i "normalna devojka" sve dok nije upoznala njega.

Ta devojka je iz mog sela. Upoznala je tog dečka i odrekla se roditelja, nije u kontaktu sa roditeljima već 4 godine - napisala je na društvenim mrežama poznanica majke samoubice.

Bila je normalna dok nije upoznala tog dečka. Upoznala ga je na fakultetu i kad je napunila 18 godina i otišla od roditelja sa njim - dodala je ona.

Sekta za sve kriva?

Inače, prve informacije bile su da su Lav i Martin apripadnici sekte Familija, ali, kako su stručnjaci kasnije objasnili, ovu sektu ne karakteriše izolacija, već, naprotiv, oni su komunikativni i kreću se među ljudima kako bi vrbovali druge ljude.

Međutim, vrlo brzo je njegov saradnik za naš portal potvrdio da je Lav najverovatnbije bio u sekti Devet krugova satane.

- Znao sam da se unutar zidova njihove kuće dešava nešto čudno, ali kad god sam Lava pitao da li mu treba neka pomoć, odbio je. Od zajedničkih prijatelja čuo sam da se priključio nekoj sekti i da je i Martina s njim u tome. Tom poznaniku pomenuo je Deveti krug sotone i rekao mu da ih sve ta sekta štiti, pa mu pomoć nije potrebna - naveo je za Republiku jedan od Lavovih poznanika objašnjavajući da je potom Lav prestao da mu se javlja.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Drug

07.03.2024 14:51

Isli smo na Vracaru u osnovnu i odeljenje isto