EVO KAKO SU SE LAV I MARTINA UPOZNALI! Poznanici otkrili nepoznate detalje - bio je u svađi sa roditeljima, pa je uradio OVO!

Autor:

Hronika

06.03.2024

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deca i Martina će biti sahranjeni danas, dok Lavovo telo još niko nije preuzeo.

EVO KAKO SU SE LAV I MARTINA UPOZNALI! Poznanici otkrili nepoznate detalje - bio je u svađi sa roditeljima, pa je uradio OVO!

Foto: Republika, Facebook

Martina P. S. (23) i Lav P. S. (25), bračni par iz Novog Sada koji su izvršili ubistvo svoje dece a potom i samoubistvo, upoznali su se dok je Martina još bila učenica srednje škole. Lav je odmah bio očaran Martinom i to je bio početak njihove ljubavne veze, prema pisanju Informera.

Iako su u njihovom domu pronađeni simboli koji upućuju na pripadnost nekoj sektaškoj grupi, osobe koje su ih poznavale izjavile su da nisu imale nikakvu predstavu o problemima u njihovom privatnom životu.

- Lav nije bio neko ko je dugovao ljudima, nije se kockao, nije se opijao. Niko nije mogao da pretpostavi da će ovako nešto da se dogodi - samo su neki od komentara o Lavu od dobro obaveštenog izvora.

Lav Petrović Suvajdžić je, prema navodima, deo svog života proveo u Americi. Tokom boravka tamo, ne samo da je usavršio engleski jezik, već se navodi da je govorio tako tečno da je imao američki naglasak.

Što se tiče prezimena Petrović Suvajdžić, izvor navodi da je sam Lav odlučio da doda prezime Suvajdžić.

- Lav se posvađao sa svojim roditeljima, šta je bio razlog nisam siguran. Sam je odlučio da zbog loših odnosa uzme prezime svoje bake i time je mislio da se odvojio od svojih - priča izvor.

Za Martinu Petrović poznanici kažu da je iznadprosečno inteligentna osoba, koja se retko šminkala i gotovo uvek nosila crnu odeću.

Podsetimo, Martina Petrović i Lav Suvajdžić su se, u petak, ubili skokom sa zgrade u Novom Sadu. Dan posle tragedije, u njihovom domu pronađena su tela njihova dva sina, stara godinu dana i tri godine, za koje se sumnja da su ubijena.

Tela Martine i dečaka preuzela je njena porodica, i svi će biti sahranjeni zajedno danas u 14 časova na groblju u Bačkom Petrovcu.

(Informer)

BONUS VIDEO

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading