TELO LAVA PETROVIĆA SUVAJDŽIĆA NIKO JOŠ NIJE PREUZEO! Misteriozan život oca koji je bio u raljama sekte - njegova porodica se ne pojavljuje, Martinu odrodio od roditelja!

Autor:

Hronika

06.03.2024

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Martina i deca će danas biti sahranjena, ali pojedinosti o njegovom pogrebu još nisu poznate.

TELO LAVA PETROVIĆA SUVAJDŽIĆA NIKO JOŠ NIJE PREUZEO! Misteriozan život oca koji je bio u raljama sekte - njegova porodica se ne pojavljuje, Martinu odrodio od roditelja!

Foto: Republika, Shuttertock, Facebook

Srbiju danima uznemirava ubistvo i samoubistvo koje se za vikend dogodilo u Novom Sadu. Naime, Martina (23) i Lav (25) Petrović Suvajdžić pronađeni su mrtvi nakon što su skočili sa najvišeg solitera u tom gradu u naselju Liman 2.

Kako se prvo govorilo, oni su u sigurnu smrt skočili držeći se za ruke, a odmah nakon toga pronađena su i tela njihovih dečaka, starih godinu i tri godine, u iznajmljenoj kući u Petrovaradinu gde su živeli poslednjih godina.

Kako smo već pisali, Martinina porodica je preuzela telo žene i mališana i oni će danas u 14 sati biti sahranjeni na lokalnom groblju u Bačkom Petrovcu, i to pod devojačkim imenom, što podgreva spekulacije da su svi primetili negativan uticaj Lava na Martinu koja 4 godine nije imala kontakt sa porodicom.

Njegovo telo, kako saznaje Republika, još niko nije preuzeo iz mrtvačnice i ne znaju se pojedinosti u vezi sa njegovim pogrebom.

Foto: Privatna arhiva

Martina Petrović Suvajdžić

Inače, veruje se da je Lav bio u sekti "Devet krugova satane", te da je u nju uvukao i Martinu, što potvrđuju i izjave poznanika i meštana Martininog Bačkog Petrovca.

Ta devojka je iz mog sela. Upoznala je tog dečka i odrekla se roditelja, nije u kontaktu sa roditeljima već 4 godine - napisala je na društvenim mrežama poznanica majke samoubice.

Bila je normalna dok nije upoznala tog dečka. Upoznala ga je na fakultetu i kad je napunila 18 godina i otišla od roditelja sa njim - dodala je ona.

Foto: Facebook

Martina Petrović Suvajdžić

Vodio misteriozan život

Inače, Lav Petrović Suvajdžić je bio muzički producent i radio je na albumima jednog novosadskog hevi metal benda.

Pretraga interneta nije najpre pružila mnogo informacija o Martini Petrović Suvajdžić, dok se ime Lav Petrović Suvajdžić povezuje samo s radom u jednom metal bendu iz Novog Sada.

- Znao sam da se unutar zidova njihove kuće dešava nešto čudno, ali kad god sam Lava pitao da li mu treba neka pomoć, odbio je. Od zajedničkih prijatelja čuo sam da se priključio nekoj sekti i da je i Martina s njim u tome. Tom poznaniku pomenuo je Deveti krug sotone i rekao mu da ih sve ta sekta štiti, pa mu pomoć nije potrebna - naveo je za Republiku jedan od Lavovih poznanika objašnjavajući da je potom Lav prestao da mu se javlja.

Ni Martina, ni Lav nisu imali društvene mreže, a komšije su rekle da su živeli u izolaciji i nisu komunicirali sa susedima.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading