LAV UVUKAO MARTINU U KANDŽE SEKTE?! Potresne ispovesti poznanika: Bila je normalna, a onda je upoznala njega...

Autor:

Hronika

06.03.2024

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I poznanici su primetili promenu u ponašanju, nije se javljala 4 godine porodici.

LAV UVUKAO MARTINU U KANDŽE SEKTE?! Potresne ispovesti poznanika: Bila je normalna, a onda je upoznala njega...

Foto: Republika, Facebook

Danas će na groblju u Bačkom Petrovcu biti sahranjena Martina Petrović Suvajdžić (23), i to pod devojačkim prezimenom, sa decom, ali bez supruga Lava. 

Prema prvim nagađanjima, roditelji su dečake (stare jednu i 3 godine) najverovatnije otrovali otrovom za korov u kući koju su iznajmljivali u Petrovaradinu, a potom skočili sa sedamnaestospratnice u naselju Liman 2.

Foto: Privatna arhiva

Martina Petrović Suvajdžić umrlica

Najnovije informacije ukazuju na to da je otac, Lav Petrović Suvajdžić, otrovao decu, kao i da je on uveo Martinu u sektu i bio opsednut ritualima i kultovima.

- Ta devojka je iz mog sela. Upoznala je tog dečka i odrekla se roditelja, nije u kontaktu sa roditeljima već 4 godine - napisala je na društvenim mrežama poznanica majke samoubice.

- Bila je normalna dok nije upoznala tog dečka. Upoznala ga je na fakultetu i kad je napunila 18 godina i otišla od roditelja sa njim - dodala je ona.

Foto: Facebook

Martina Petrović Suvajdžić

Sektaški simboli u kući

Podsećanja radi, meštani Bačkog Petrovca, odakle je Martina rodom, govorili su i da je ona bila vesela devojka koja je bila privržena porodici, ali se promenila nakon što je upoznala Lava.

Policija je u kući gde su pronađena tela dečaka na zidovima pronašla egipatske simbole zagrobnog života, a navodno su i zidovi bili obojeni u crno. 

Prijatelj Lava Petrovića Suvajdžića rekao je za naš medij da mu je pominjao sektu "Devet krugova satane", kao i da je bio član i da ga "ona čuva".

Foto: Republika

Kuća gde su ubijena deca u Petrovaradinu

Toksikolozi zbunjeni

Kako je juče stigao prvi toksikološki nalaz tela ubijene dece, mediji su objavili da su toksikolozi zbunjeni rezultatima.

- Patolozi i toksikolozi su zbunjeni prvim rezultatima analiza. Nađene su određene supstance, ali još nije utvrđeno da li je smrt mališana uzrokovana namerno ili slučajno. Zato se rade dodatna ispitivanja dokle god se ne utvrdi tačan uzrok smrti - ispričao je izvor medija upoznat sa istragom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading