ZA OCA UBICU NEMA MESTA! Deca Martine i Lava biće sahranjena sa majkom, još se ne zna gde će njemu biti grobno mesto!

Autor:

Hronika

05.03.2024

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica je odlučila da Martinu sahrani pod devojačkim prezimenom.

ZA OCA UBICU NEMA MESTA! Deca Martine i Lava biće sahranjena sa majkom, još se ne zna gde će njemu biti grobno mesto!

Foto: Republika, Facebook

Martina Petrović Suvajdžić biće sahranjena sa svojom dvojicom sinova na groblju u Bačkom Petrovcu u 14 sati. Međutim, kako smo pisali već, otac neće počivati sa njima, a ne zna se gde će on tačno biti sahranjen, niti vreme njegove sahrane.

Da je porodica odlučila da ocu Lavu nije mesto sa Martinom i decom podgreva i činjenica da su na umrlicu stavili Martinino devojačko prezime, te joj umesto Martina Petrović Suvajdžić, piše Martina Kukučkova.

Foto: Privatna arhiva

Umrlica

Inače, ovakvi potezi porodice jasno govore da zeta nisu mogli da prihvate, a to možda i objašnjava zašto se Martina distancirala od porodice do te mere da njeni otac i majka nisu ni znali da su dobili drugo unuče.

Kako su meštani Bačkog Petrovca govorili ranije, ona je bila vesela i devojka privržena porodici, ali je nakon udaje počela da se odaljava od porodice da bi na kraju prekinuli kontakt. Takođe, mediji su preneli da su roditelji, kada im je saopšteno da im je ćerka poginula, reagovali ravnodušno.

Foto: Republika, Facebook

Martina Petrović Suvajdžić

Martina je inače Lava upoznala u lokalnoj prodavnici u rodnom mestu, a potom su se odlučili da se presele u Novi Sad. Kako kažu komšije, ona je u porodičnoj kući poslednji put bila 2020. godine.

Navodno, njih dvoje su bili u sekti "Devet krugova Satane" koja podrazumeva i ritualna ubistva, a u njihovoj kući pronađeni su egipatski simboli zagrobnog života, kao i sveske sa porukama Satani.

Podsećanja radi, par je, držeći se za ruke, skočio sa višespratnice u naselju Liman 2, a policija je sutradan pronašla i tela njihove dece u porodičnoj kući, za koje se sumnja da su otrovani fungicidom.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milovan

05.03.2024 16:21

E tako svi prođu kad se odreknu roditelja