OBJAVLJENA UMRLICA ZA MARTINU KOJA JE UBILA DVA SINA PA SA MUŽEM SKOČILA SA SOLITERA! Biće sahranjena u rodnom mestu! (FOTO)

Autor:

Hronika

05.03.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supružnici su se bacili sa šesnaestospratnice držeći se za ruke.

OBJAVLJENA UMRLICA ZA MARTINU KOJA JE UBILA DVA SINA PA SA MUŽEM SKOČILA SA SOLITERA! Biće sahranjena u rodnom mestu! (FOTO)

Foto: Republika, Facebook, Shutterstock, Privatna arhiva

Martina Petrović Suvajdžić (23) biće sahranjena 6. marta u 14 sati na groblju u Bačkom Petrovcu pod devojačkim prezimenom, kako je Republika već pisala, zajedno sa svojim sinovima.

Još uvek se ne zna kada i gde će biti sahranjen njen suprug Lav Petrović Suvajdžić (25).

Foto: Privatna arhiva

Umrlica Martini P.S.

Podsećanja radi, Martina i Lav su se bacili sa najvišeg solitera u naselju Liman 2 u Novom Sadu, a prethodno su, kako se sumnja, otrovali svoju decu, dečake stare jednu i tri godine.

Policija je odmah izrazila sumnju da su Lav i Martina bili pripadnici sekte, a to se kasnije samo dokazivalo utvrđivanjem novih dokaza. Pre svega, na zidovima kuće, koji su bili obojeni tamnom bojom, bili su egipatski simboli zagrobnog života, a, kako je za naš portal rekao njegov prijatelj, Lav je i pominjao sektu Devet krugova Satane. S druge strane, oboje su se otuđili od porodice i prijatelja, a sa komšijama su imali vrlo ograničenu komunikaciju.

Roditelji Martine su vest o pogibiji ćerke primili krajnje ravnodušno, a komšije su tvrdile da ona nije dolazila 4 godine u porodičnu kuću, da je sa rođacima i porodicom prekinula kontakt, kao i da njeni roditelji nisu znali da imaju drugo unuče.

Policija je, navodno, u kući pronašla i sveske u kojima je Lav ispisivao jezive poruke, a poslednja među njima je i "Sotono, moj zadatak je završen."

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading