REZULTATSKA OPOMENA U PRAVI ČAS: Sastav Jelava zabeležio je prvi poraz u pripremnom periodu!

Autor:

Sport

06.03.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jevremovac se pokazao kao kvalitetan, čvrst i fizički veoma spreman tim.

REZULTATSKA OPOMENA U PRAVI ČAS: Sastav Jelava zabeležio je prvi poraz u pripremnom periodu!

Foto: FK Jelav

Gosti slavili u Jelavu

Proteklog vikenda odigran je susret dva kluba koja se iz svojih Međuopštinskih liga bore za plasman u Mačvansku okružnu ligu, sastav Jelava ugostio je ekipu Jevremovca.

Republika

Domaći tim zimsku pauzu u okviru "grupe Jadar" provodi na šestoj poziciji, dok su gosti u "Pocerini" lideri, i glavni su kandidati za plasman u viši rang, što bi za njih bio i ekspresan povratak u okružni fudbal. 

Prvih pola sata igre proteklo je u boljoj igri domaćeg sastava, što je dovelo do prednosti Jelava. Iz slobodnog udarca Branko Đukić odlično je savladao protivničkog golmana, 1:0. U tim trenucima mogli su do uvećanja prednosti, ali je mladi golman gostiju fantastničnim intervencijama sačuvao svoju mrežu. 

Stigla je kazna na drugoj strani, nakon promašaja fudbalera Jelava, pred sam kraj prvog poluvremena prodor po levoj strani, 1:1. Ubrzo nakon ove situacije dosuđen je i kazneni udarac za prošlogodišnjeg zonaša, koji je iz istog stigao do potpunog preokreta. 

 

 

Nakon desetominutnog odmora, gosti su nastavili sa dobrom igrom, i stigli su do novog gola, 3:1 za Jevremovac. Pokušali su fudbaleri Jelava prilikom napada rivala da uhvate napadača u ofsajdu, ali im to nije pošlo za rukom. 

"Bude" se domaći nakon tri vezana gola u njihovoj mreži, kreću sa atacima ka golu Jevremovca, ali Jovanović, Matić i Nikolić ipak nisu uspeli da savladaju danas jako raspoloženog golmana protivnika. 

Tokom drugog dela igre oba trenera su pružila priliku igračima sa klupe, ali nove promene rezultata "preko rezervista" nije bilo. 

Iz domaćeg tabora nakon utakmice izjavili su:

- Današnjoj ekipi gostiju želimo uspeh u predstojećoj polusezoni, našim momcima čestitamo na borbenosti i zalaganju. Mi se okrećemo narednoj utakmici, već sledeće nedelje, kada ćemo, u generalnoj probi, uoči prvenstvenih bitaka, odmeriti snage sa još jednom odličnom ekipom, komšijskim timom "Sloge", iz Lipničkog Šora.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading