ODLIČNO IZDANJE FENJERAŠA U GLOŽANU: Po mnogima najbolja partija gostiju od starta sezone!

Autor:

Sport

06.03.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je bilo sportske sreće, možda bi i rezultat bio povoljniji za ekipu Soko.

ODLIČNO IZDANJE FENJERAŠA U GLOŽANU: Po mnogima najbolja partija gostiju od starta sezone!

Foto: FK Soko Nova Gajdobra

U okviru 16. kola PFL-a Sombor ekipa Budućnosti iz Gložana ugostila je sastav Soko-a iz Nove Gajdobre. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa treće pozicije na tabeli (33 osvojena boda), dok su gosti bili na poslednjem mestu u ligi, sa samo tri osvojena boda.

Republika

Domaći sastav je po mnogim simpatizerima lige bio izrazit favorit na ovom susretu, ali se gosti iz Nove Gajdobre nisu u Gložanu obrukali, čak su se prikazali u više nego dobrom svetlu.

Klasično odmeravanje snaga na ovom meču trajalo je u uvodnih 15-tak minuta, nakon čega su domaći zaigrali nešto ofanzivnije, ali se i gosti nisu olako dali. Na isteku 20. minuta nakon greške fudbalera tima iz Nove Gajdobre, sastav Budućnost preko Milana Adameka stižu do vođstva.

Do odlaska na odmor viđena je prava prvenstvena utakmica, sa dosta duela, i dobre igre na obe strane, međutim mnogobrojna publika je nakon prvih 45 minuta imala prilike da vidi samo jedan gol.

Kako je vreme odmicalo u drugom delu igre, oba trenera su posegla za igračima sa klupe, kako bi promenili određene stvari u svojoj igri. Gotovo da je igra bila izjednačena, ali su domaći fudbaleri opet bili spretniji na polovini rivala.

Igrao se 70. minut kada je golman Rajšp izašao kao pobednik u duelu sa strelcem prvog gola za Budućnost, međutim lopta se odbija do Vladimira Tasića, koji je šalje u mrežu rivala, 2:0. 

Nakon toga izvršene su još po dve izmene na obe strane, međutim nove promene rezultata nije bilo.

Budućnost (Gložan) - Soko (Nova Gajdobra) 2:0 (1:0)

Budućnost: Krndija, Sikirić, Hrnjez, Leđanac, Saračević (od 66' Kućenič), Tasić (od 88' Zahorec), Nemet (od 88' Inđić), Adamek, Duvnjak, Semartonski, Medić (od 62' Lončar)

Soko: Rajšp, Čolaković (od 77' Stojanović), Nešković (od 77' Jokić), S. Adamović, Radaković, Kapetanov, Đurica (od 67' D. Adamović), Bajac, Đurđev, Grujić, Gušić (od 56' Bakmaz)

Iz tabora gostiju nakon utakmice stigla je sledeća poruka:

- Ekipi Budućnosti ovom prilikom čestitamo na pobedi, zahvaljujemo se na gostoprimstvu i fer utakmici, te im želimo puno sreće u nastavku trke za titulu. 

U sledećem kolu u Novu Gajdobru stiže aktuelni lider na tabeli, sastav Kulpina, dok Budućnost gostuje Crvenki.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading