PARTIZAN JE SPREMAN ZA VELIKA DELA: Crno-beli zakuvali borbu za titulu - klupski cilj je jasan!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.03.2024

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od premijernog meča su pokazali da zaslužuju daleko više.

PARTIZAN JE SPREMAN ZA VELIKA DELA: Crno-beli zakuvali borbu za titulu - klupski cilj je jasan!

Foto: FK Partizan Vitojevci

Fudbaleri Partizana iz Vitojevaca jesenju sezonu u okviru Sremske lige okončali su na 14. poziciji i mnogi poznavaoci fudbalske igre predviđali su im grčevitu borbu za opstanak u petom stepenu srpskog fudbala, ali je samo jedan meč doneo veliki optimizam svima kojima su crno-bele boje na srcu.

 

Ekipa iz mesta u opštini Ruma prvi deo takmičarske godine okončala je sa skorom od četiri pobede i 11 poraza, ali su već na startu odlučujućih borbi pokazali da se na njih mora ozbiljno računati.

Naime, u okviru 16. takmičarske runde Partizan je na svom terenu u Vitojevcima dočekao jesenjeg šampiona Slogu iz Vognja i već u 6. minutu susreta crno-beli su stigli do prednosti, a strelac pogotka je bio Zoran Zejić koji je bio precizan sa "bele tačke".

 

 

Dugo je trebalo velikom favoritu da stigne do rezultatskog poravnanja. Gol za izjednačenje postignut je u 79. minutu kada je Marko Petković zatresao mrežu Viktora Saboa.

- Sremska liga, 16. kolo:

Partizan (Vitojevci) - Sloga (Voganj) 1:1 (1:0)

Strelci:Z. Zejić u 6. minutu iz jedanaesterca za Partizan; M. Petković u 79. minutu za Slogu

Stadion: FK Partizan, Vitojevci

Sudija: Nemanja Ranković

Žuti kartoni: M. Pajić, D. Miletić, G. Radović (Partizan); S. Petković, D. Kljajić, M. Lenhart, M. Petković (Sloga)

Partizan (Vitojevci): Sabo, Miletić, Zejić, Vidić, V. Marković, Polić, Mitrović (Konc), Tripić (Mitrović), Damnjanović (Radović), M. Marković, Gavrilović (Pajić).

Sloga (Voganj): Cvetković, Popović, Batanjski, Škorić, Gajić, Begović (Gluvić), Anđelić (Lenhart), Dostanić, Vukosavljević, Martinović (Stojanović, Petković), Kljajić (Milekšić).

Ovim ostvarenjem crno-beli su najavili znatno bolje prolećne partije, a priliku da pokažu da remi sa liderom na tabeli nije slučajan, imaće već narednog vikenda kada će u Mačvanskoj Mitrovici gostovati ekipi Podrinja.

Naveden susret na programu je 9. marta sa početkom od 14.30 časova, a treba podsetiti da je prvi ovosezonski deel dve ekipe okončan trijumfom crno-belih rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading