VAŽNO SAOPŠTENJE: Sve se menja iz korena - klub je odustao od dugogodišnje tradicije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.03.2024

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se neke stvari promene...

VAŽNO SAOPŠTENJE: Sve se menja iz korena - klub je odustao od dugogodišnje tradicije!

Foto: FK Soko Nova Gajdobra

Fudbalskok klubu Soko iz Nove Gajdobre "ne cvetaju ruže" u aktuelnoj sezoni Područne fudbalske lige Sombor i sa velikom sigurnošću se već sada može reći da će od naredne jeseni klub biti deo nižeg ranga takmičenja, Međuopštinska liga Bačka Palanka-Bač-Bački Petrovac.

 

Tokom prvog dela aktuelne takmičarske godine Soko je zabeležio svega tri remija 12 poraza čime je bio prikovan za dno tabele, a poboljšanje u rezultatskom smislu nije donela ni prolećna premijera.

Prethodnog vikeda na gostovanju u Gložanu zabeležen je novi, ali svakako i očekivani poraz od trenutno trećeplasirane ekipe Budućnosti koja sa punim pravom konkuriše za mesto koje vodi u viši rang takmičenja, Vojvođansku ligu Sever.

Foto: FK Soko Nova Gajdobra

Navijači ovo moraju znati - sve se iz korena menja

 

Nakon gostovanja u Gložanu klub se javnosti obratio saopštenjem u kojem je obrazložio novonastalu situaciju koja će se u mnogome ticati i samih navijača:

- Fudbalski klub Soko ovim putem obaveštava fudbalsku javnost da će utakmice na domaćem terenu do kraja sezone 2023/24 igrati nedeljom - stoji na početku saopštenja, a zatim se dodaje:

- Najveći razlog prekida dugogodišnje tradicije igranja domaćih utakmica subotom jesu poslovne obaveze većine naših fudbalera. Uzimajući u obzir da smo amaterski klub promena termina je jedini način da zadržimo kontinuitet u ovoj takmičarskoj godini. Ova promena stupa na snagu već od prvog narednog domaćinstva, odnosno utakmice 17. kola PFL Sombor, protiv ekipe Kulpina.

Kao što je već istaknuto u samom saopštenju, Soko će naredni prvenstveni meč odigrati na svom terenu 9. marta protiv Kulpina iz istoimenog mesta, ekipe koja je lider aktuelnog takmičenja.

Traba podsetiti da je u prvom ovosezonskom duelu dve ekipe, koji je odigran u drugoj polovini meseca avgusta prethodne godine, Kulpin slavio rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading