VODE SJAJNU TRANSFER POLITIKU: Crveno-beli i ovoga puta dobili premiju - najnovije internacionalno pojačanje već se pokazalo kao pun pogodak! (FOTO, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.03.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon Afrikanaca i Južnoamerikanac pokazuje da će biti jedan od nosilaca igre.

VODE SJAJNU TRANSFER POLITIKU: Crveno-beli i ovoga puta dobili premiju - najnovije internacionalno pojačanje već se pokazalo kao pun pogodak! (FOTO, VIDEO)

Foto: FK Jedinstvo Ub

Fudbaleri Jedinstva sa Uba u prva dva prolećna kola Prve lige Srbije, zabeležili su isto toliko pobeda, a istovremeno njihova mreža miruje svih 180 minuta.

 

Crveno-beli su na startu nastavka šampionata na svom stadionu sa minumalnih 1:0 savladali sremskomitrovački Radnički, da bi u vikendu za nama pred pulenima trenera Ivana Radovanovića pala i ekipa Smedereva 1924 na stadionu Sportskog centra "Mladost" u Pančevu rezultatom 2:0.

 

 

Uz navedene sjajne premijerne rezultate kojime je klub sa stadiona "Dragan Džajić" stigao i u poziciju da se bori za direktan plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala, Jedinstvo je sredina koja je poznata po činjenici da redovno pronalazi strane fudbalere koji vrlo brzo po dolasku na Ub, postaju nosioci igre.

Prethodni period obeležili su Afrikanci Kvaku Karikari u Ibrahim Zubairu, a čini se da će i najnovija akvizicija crveno-belih, Brazilac Gustavo Viera vrlo brzo postati ljubimac publike.

Viera je na Ub stigao pre nešto više od dve nedelje iz redova brazilske Ibračine, a debitantski nastup u crveno-belom dresu zabeležio je u prolečnojpremijeri protiv sremskomitrovačkog Radničkog. Već u drugoj takmičarskoj utakmici, Viera je "zaplesao Sambu" i pored činjenice da je u igru ušao tek u 90. minutu, uspeo je da se upiše u listu strelaca i svojoj ekipi osigura trijumf.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Gustavo Viera se sjajno uklopio u redove crveno-belih

 

Priliku za novi nastup u dresu Jedinstva, Brazilac će imati već u sredu 6. marta kada će Jedinstvo na stadionu "Dragan Džajić" dočekati novosadsku Mladost GAT koja na početku nastavka takmičenja takođe beleži sjajne rezultate.

Navedeni susret na porgramu je 6. marta sa početkom od 14 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading