NA MARAKANI IZNENAĐENJA NIJE BILO: Dominacija Crvene zvezde krunisana sa dva pogotka - ekipa sa "Stamford Bridža" se nije obrukala u srpskoj prestonici!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.03.2024

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stekli su iskustvo koje će im mnogo značiti.

NA MARAKANI IZNENAĐENJA NIJE BILO: Dominacija Crvene zvezde krunisana sa dva pogotka - ekipa sa "Stamford Bridža" se nije obrukala u srpskoj prestonici!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri crnobarskog Hajduk Stanka nakon dugog niza godina učešća u Mačvanskoj okružnoj ligi, prethodne jeseni su zakoračili u viši takmičarski rang i odmah se pokazalo da Zona Kolubarsko-mačvanska ni u kom slučaju nije za potcenjivanje.

 

Sastav sa popularnog "Stamford Bridža" ostvario je skor od četiri pobede, isto toliko remija i šest poraza i sa ukupno 16 osvojenih bodova u odlučujuće prolećne bitke ulaze sa pretposlednje 11. pozicije, ali će svakako u prvih osam mečeva nastavka takmičenja, pokušati da se domognu šeste pozicije koja ne samo da zasigurno obezbeđuje opstanak, već vodi u plej-of fazu.

Kako bi do navedenog ostvarenja i stigli, Crnobarci kroz jake kontrolne utakmice bruse formu, a prethodnog vikenda su stigli u srpsku prestonicu, gde su na terenu sa veštačkom travom stadiona "Rajko Mitić" odigrali meč protiv omladinaca Crvene zvezde, ekipe koja je prethodne jeseni učestvovala u Ligi šampiona i koja u ovom momentu u Omladinskoj ligi Srbije zauzima drugu pozicijusa šest bodova manje u odnosu na novobeogradski IMT.

Od prvog sudijskog zvižduka momci u crveno-beloj sportskoj opremi dominirali su terenom, ali su do pogotka stigli tek u 33. minutukada je Petrović iz prekida odlično pogodio Vidojevića koji se najbolje snašao u kaznenom prostoru, nadskočio čuvara i smestio loptu u mrežu gostujućeg tima.

Gotovo identična slika viđena je i u nastavku meča, a konačan rezultat je postavio Tošić nakon asistencije Bubanje i odlične reakcije glavom u 68. minutu. U samom finišu meča i gosti su imali jednu priliku koju Miražić nije pretvorio u pogodak.

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Crnobarci na stadionu "Rajko Mitić"

 

- Prijatelsjka utakmica:

Crvena zvezda (Beograd)-omladinci : Hajduk Stanko (Crna Bara) 2:0 (1:0)

Strelci: Vidojević u 33. i Tošić u 68. minutu

Stadion: Teren sa veštačkom travom stadiona "Rajko Mitić"

Kada je reč o nastavku borbe za bodove u četvrtom stepenu srpskog klupskog fudbala, crnobarski Hajduk Stanko u prolečnoj premijeri dočekuje valjevski Radnički. Meč se igra na "Stamford Bridžu" 17. marta, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom Crnobaraca u Valjevu rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading