DA LI SMO NA PRAGU NOVE AFERE? Nekadašnji fudbaler Partizana je u epicentru zbivanja - konačni sud će dati nadležni organi fudbalskog saveza!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.03.2024

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub je odmah nakon utakmice uložio žalbu.

DA LI SMO NA PRAGU NOVE AFERE? Nekadašnji fudbaler Partizana je u epicentru zbivanja - konačni sud će dati nadležni organi fudbalskog saveza!

Foto: Starsport

U vikendu za nama odigrano je prvo prolećno kolo u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana, a jedan od interesantnijih mečeva odigran je u Inđiji gde je ekipa Železničara dočekala Podunavac iz Belegiša.

 

Jeseni vicešampion je u susret ušao sa jasnim ciljem da prekine seriju od dva meča u kojima nije zabeležio trijumf i na igralištu sportskog centra "Leje" stigao je do trijumfa nad ekipom iz Belegiša koja i pored činjenice da se nalazi na sredini tabele i dalje ne može sa stoprocentnom sigurnošću da kaže da je opstanak u trećem stepenu takmičenja, obezbeđen.

Apsolutni favorit je opravdao oečkivanja i golovima Dimitrija Volarevića u 33. i Slavoljuba Đokića u 68. minutu stigao je do trijumfa, a navedeni duel ostaće i upamćen i kao prvi zvanični meč u kojem je plavo-beli dres "inđisjke dizelke" poneo nekadašnji fudbaler Partizana i srpski reprezentativac Miralem Sulejmani.

Međutim, upravo navedena činjenica može doneti i do obrta kada je navedeni susret u pitanju.

Naime, odmah nakon okončanja meča, FK Podunavac iz Belegiša je uputio žalbu nadređenom Fudbalskom savezu Vojvodine u kojoj se osporava nastup Miralema Sulejmanija za inđisjku ekipu.

Foto: FK železničar Inđija

Da li je Sulejmani imao pravo nastupa za novi klub?

 

Iz redova kluba iz Belegiša ističu da je nekadašnji reprezentativac registrovan po članu 30/1-prva registracija i da na osnovu toga nije imao pravo nastupa u utakmici 16. runde Srpske lige Vojvodina.

Kako se nezvanično saznaje nadležni organi će se tokom ove nedelje izjasniti po navedenoj žalbi i ostaje da se vidi kakav će krajnji sud biti.

Takođe treba podsetiti da će u narednoj takmičarskoj rundi fudbaleri Železničara iz Inđije gostovati u Pančevu ekipi Dinama 1945.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading