PROLEĆE ĆE BITI BERIĆETNO: Denić i Avramović srušili kandidata za titulu - vreme je da ekipa pokaže svoje pravo lice!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.03.2024

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagoveštaj daleko boljih ostvarenja...

PROLEĆE ĆE BITI BERIĆETNO: Denić i Avramović srušili kandidata za titulu - vreme je da ekipa pokaže svoje pravo lice!

Foto: FK Šarbane

Fudbaleri Šarbana iz istoimenog mesta u opštini Ub koje ima manje od 500 punoletnih stanovnika, iza sebe imaju ne baš najuspešniju poluezonu u okviru Međuopštinske lige Kolubara - "grupa Istok" tokom koje su zabeležili skor od dve pobede, tri remija i sedam poraza, a poslednji trijumf zabeležili su još krajem meseca septembra prethodne godine.

 

Usled svega navedenog, jasno je da ekipu u nastavku takmičenja očekuje borba za osptanak u šestom stepenu srpskog klupskog fudbala, ali ostvarenje u kontrolnom susretu protiv ekipe iz višeg takmičarskog ranga, unosi optimizam.

Naime, ekipa Šarbana je gostovala na stadionu u Čučugama gde se sastala sa istoimenom ekipom koja je prethodnu jesen okončala na četvrtoj poziciji višeg stepena takmičenja sa skorom od osam pobeda, dva remija i četiri poraza, a slobodno se može reći da je ostvarenje moglo biti i znatno bolje da u poslednja četiri jesenja duela nisu doživeli čak tri poraza.

Navedene dve ekipe odigrale su kontrolni meč tokom prethodnog vikenda, a u želji da što spremnije dočekaju nastavak sezone, pružili su svoj maksimum na terenu.

Viđene su prilike na obe strane, a ekipa Šarbana je najbolju priliku imala u prvom poluvremenu preko Avramovića, ali je loptu sa gol linije izbacio defanzivac domaćeg sastava.

Foto: FK Šarbane

"Čečeni" će imati razloga za slavlje u nastavku takmičenja

 

I u nastavku susreta viđena je otvorena utakmica, a prvi pogodak postižu fudbaleri Čučugem ali je gol opravdano poništen zbog ofsajd pozicije.

Konačno u 80. minutu fudbaleri Šarbana stižu do pogotka. Novjalija u ekipi Gligorijević upošljava Denića koji sjajnim udarcem trese mrežu renomiranog rivala.

Tačku na ovaj meč stavio je Avramović.koji je mrežu domaćina zatresao nakon akcije u kojoj su učestvovali već pomenuti Gligorijević i Denić.

- Prijateljska utakmica: 

Čučuge (Čučuge) - Šarbane (Šarbane) 0:2 (0:0)

Strelci: Denić i Avramović za Šarbane

Stadion: FK Čučuge

Kada je reč o nastavku prvenstvenih borbi Šarbane u prolećnoj premijeri dočekuje Polet iz Donjeg Lajkovca. Navedeni susret biće više nego važan za obe ekipe, a treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe pripao Poletu koji je slavio rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading