NAVIJAČI SU SE UŽELELI FUDBALA: Krcate tribine su dočekale fudbalere - veliki derbi protekao u dominaciji domaćina! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.03.2024

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Praznik fudbala u Salašu Noćajskom.

NAVIJAČI SU SE UŽELELI FUDBALA: Krcate tribine su dočekale fudbalere - veliki derbi protekao u dominaciji domaćina! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Podrinje

Fudbaleri Budućnosti iz Salaša Nočajskog kao i prethodne takmičarske godine nalaze se u samom vrhu Sremske lige, a svi u mestu koje se nalazi u opštini Sremska Mitrovica nadaju se da će u aktuelnoj sezoni imati više znanja i sreće i da će plavo-beli od naredne jeseni zakoračiti i u vojvođanski fudbalski rang.

 

Nakon gotovo puna četiri meseca nastavljena je borba za bodove, a već u prolećnoj premijeri na programu je bio veliki derbi, meč koji uvek privlači pažnju ljubitelja fudbala, duel između Budućnosti iz Salaša Noćajskog i Podrinja iz Mačvanske Mitrovice.

Pune tribine stadiona plavo-belih jasan su pokazatelj da su se navijači uželeli dobrog fudbala, a pristalice domaćeg kluba svakako su bile zadovoljnije nakon 90 minuta igre, s ozbirom da su njihovi ljubimci stigli do ubedljivog trijumfa.

Domaću ekipu je do prednosti doveo Despot Stanivuković koji je mrežu gostiju zatresao u 33. minutu meča, što je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena.

Uvodni minuti nastavka igre donose novu radost domaćim navijačima, a u listu strelaca se upisao Nenad Mijailović, da bi "tačku na i" u nadoknadi vremena stavio Nikola Pršić.

 

- Sremska liga, 16. kolo:

Budućnost (Salaš Noćajski) - Podrinje (Mačvanska Mitrovica) 3:0 (1:0)

Strelci: D. Stanivuković 33`, N. Mijailović 47`, N. Pršić 90`

Stadion: FK Budućnost, Salaš Noćajski

Sudija: Bojan Graovac

Žuti kartoni: V. Rogo, D. Pavlović, S. Tucaković, M. Žilić (Budućnost); D. Maslarić, A. Radovanović, M. Delić, M. Janković (Podrinje)

Budućnost (Salaš Noćajski): Koplić, Tucaković, Ivanović, Stanivuković, Jeftić, Pavlović (Pršić), Simovljević (Vladisavljević), Rogo (Draganović), Milošević, Mijailović, Maksimović (Žulić).

Podrinje (Mačvanska Mitrovica): Relić, Stojanović, Vukobratović, Milošević, Maslarić (Marijanović), Grujić, Delić, Denić, Panić (Mađarovski), Janković (Bričić), Petrović.

Ovim trijumfom fudbaleri Budućnosti su iskoristili remi Šumara iz Ogara i preuzeli su drugu poziciju na tabeli sa bodom manje u odnosu na aktuelnog lidera Slogu iz Vognja.

U narednoj takmičarskoj rundi ekipa iz Salaša Noćajskog gostuje u Krušedolu gde će se sastati sa istoimenom ekipom. Navedei meč na programu je u nedelju 10. marta, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je ubedljivim trijumfom ekipe Budućnosti rezultatom 3:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading