PROLEĆE KAKVO SE SAMO POŽELETI MOŽE: Nakon potpisa važnog ugovora, osvojeni su i prvi bodovi u nastavku sezone! (FOTO, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.03.2024

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači moraju biti zadovoljni dešavanjima u klubu.

PROLEĆE KAKVO SE SAMO POŽELETI MOŽE: Nakon potpisa važnog ugovora, osvojeni su i prvi bodovi u nastavku sezone! (FOTO, VIDEO)

Foto: KFK Ravna Gora Barajevo

Fudbaleri KFK Ravne Gore Barajevo prvi deo takmičarske godine u okviru Beogradske zone okončali su na trećoj poziciji sa izglednim šansama da se do kraja sezone bore i za sam vrh tabele i istorijski plasman u srpskoligaški karavan.

 

Popularna "crna trojka" je tokom jeseni zabeležila skor od devet pobeda, dva remija i četiri poraza, a da nisu u poslednjem jesenjem susretu poraženi od lidera šampionata OFK Budućnost iz Dudovice, već sada su mogli zauzimati poziciju koja direktno vodi u viši takmičarski rang.

Međutim, prolećna premijera protekla je onako kako su se svi u klubu nadali. Na gostovanju na "Vizelj parku" KFK Ravna Gora Barajevo ubedljivo je rezultatom 4:1 savladala nekadašnjeg superligaša BSK iz Borče, a pogotke za pobedničku ekipu postigli su Stevo Nikoliić, Evrogolom makazicama u 18. minutu i Andreja Lazović tri minuta pre odlaska na odmor, da bi se u nastavku susreta u listu strelaca upisali i Marko Nikolić u 88. minutu i Mateja Vasić u nadoknadi vremena. Jedini pogodak za domaćina delo je Luke Đurića koji je mrežu Ilije Nešića zatresao u 77. minutu.

 

 

- Beogradska zona, 16. kolo:

BSK Borča (Borča) - KFK Ravna Gora Barajevo (Barajevo) 1:4 (0:2)

Strelci: L. Đurić 77`; S. Nikolić 18`, A. Lazović 42`, M. Nikolić 88`, M. Vasić 90`

Stadion: "Vizelj park", Borča

Glavni sudija: Danijel Krstić

Žuti kartoni: V. Milošević, D. Milošević (BSK Borča); I. Mladenović, M. Milošević, N. Jovanović (KFK Ravna Gora Barajevo)

BSK Borča (Borča): Stanojević, Vuković, V. Milošević (Spasić), Đurić, Radojičić, Selmani (J.Stojanović), Moldovan (Ranđelović), Stefanović, Šehapi (D. Milošević), N. Stojanović, Musa (Đurić).

KFK Ravna Gora Barajevo (Barajevo): Nešić, Vukić, Ristić (Stojanović), Stojanov, N. Milošević, Muždeka (M. Nikolić), U. Vasić, Lazović (M. Vasić), Mladenović (Filipović), S. Nikolić (Jovanović), Stakić.

Foto: KFK Ravna Gora Barajevo

Saradnja sa generalnim sponzorom je nastavljena

 

Uoči prolećne premijeri klub iz Barajeva je obavestio svoje pristalice da je potpisan ugovor o nastavku saradnje sa generalnim sponzorom, tako da će se i u 2024. godini na dresu "crne trojke" naći logo sa natpisom "Srpski četnici Australija".

Kada je reč o nastavku takmičenja, već narednog vikenda "ravnogorci" na svom terenu u Barajevu dočekuju ekipu Boleča sa kojom su tokom jeseni remizirali rezultatom 1:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading