POJAČANJA STIŽU IZ SOPSTVENIH REDOVA: Crveno-beli dvojicu supertalentovanih fudbalera "bacili u vatru" - na svojoj deci grade budućnost kluba! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.03.2024

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pakleno proleće je pred nama...

POJAČANJA STIŽU IZ SOPSTVENIH REDOVA: Crveno-beli dvojicu supertalentovanih fudbalera "bacili u vatru" - na svojoj deci grade budućnost kluba! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Tempo Sefkerin

Fudbaleri Tempa iz Sefkerina jesenji deo šampionata u okviru Druge južnobanatske lige Zapad okončali su na vicešampionskoj poziciji i tokom proleća će pokušati da se domognu i samog vrha tabele, što bi im omogućilo i plasman u viši takmičarski rang.

 

Crveno-beli su ostvarili skor od 11 pobeda, dva remija i jednog poraza i u mesecima pred nama pokušaće da nadoknade minimalni bodovni deficit u odnosu na lidra Borac iz Sakula čime bi stigli do plasmana u Područnu fudbalsku ligu Pančeva.

Agilno klupsko rukovodstvo zimsku pauzu iskoristilo je kako bi dodatno pojačalo igrački kadar, a tokom jučerašnjeg dana klub je informisao javnost da su još dvojica fudbalera zadužila opremu crveno-belih boja.

Reč je o mladim igračima koji su prošli školu Tempa i koji su sazreli da se okušaju u seniorskoj konkurenciji.

U pitanju su Đulijano Petrović koji igra na poziciji desnog beka, a član kluba iz Sefkerina je od svoje devete godine života. Prošao je sve kategorije Tempa i svojim marljivim i vrednim radom na treninzima konačno stigao zasluženo i do prvog tima.

Pored njega u seniorskoj konkurenciji će se oprobati i Danijel Stanković, golman koji dres Tempa nosi od 11. godine i koji je takođe prošao sve starosne kategorije sefkerinskog kluba.

 

Priliku za debi u prvom timu Fudbalskog kluba Tempo, obojica će imati u prolećnoj premijeri kada će sportski kolektiv iz Sefkerina gostovati u Deliblatu ekipi Omladinca. Navedeni meč na programu je 17. marta, a treba podsetiti da je prvi ovosezonsku duel dve ekipe okončan trijumfom Tempa, rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading