NE IDE ON NIGDE: Jedan od najperspektivnijih srpskih trenera parafirao novi ugovor - zajedničkim snagama nastavljaju do istorijskog ostvarenja! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.03.2024

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dogovor je brzo postignut.

NE IDE ON NIGDE: Jedan od najperspektivnijih srpskih trenera parafirao novi ugovor - zajedničkim snagama nastavljaju do istorijskog ostvarenja! (FOTO GALERIJA)

Foto: RFK Grafičar

Iza fudbalera RFK Grafičara je izuzetno turbulentna polusezona tokom koje su se čak nalazili i u zoni ispadanja prvoligaškog karavana.

 

Međutim, uvodna dva prolećna kola pokazala su da klub sa Senjaka tokom proleća može zabeležiti očekivane rezultate čime bi stigao do plej-ofa faze nakon čega i visok plasman postaje realna opcija.

Svakako sva ostvarenja popularnih "grafosa" u prethodnim godinama vezana su za ime Marka Neđića, a danas je rukovodstvo "ljubičastih" odlučilo da sa supertalentovanim stručnjakom produži saradnju.

Nakon potpisivanja novog ugovora generalni direktor RFK Grafičar Nikola Ristović je izjavio:

- Marko Neđić je u klubu od novembra 2021. godine. Ugovor je potpisan do 30. juna .2025. Jako smo srećni što Marko ostaje deo ljubičaste porodice i što nastavljamo sa kontinuitetom u radu.

- Marko Neđić:

Datum rođenja: 4. mart 1990. godine

Mesto rođenja: Beograd

Trenerska karijera: Crvena zvezda U-17 (Beograd), Crvena zvezda U-19 (Beograd), RFK Grafičar (Beograd)

 

Neđić je u ljubičastoj porodici već više od dve godine i za to vreme je doprineo razvoju dosta mladim igrača koji su sada kako u prvom timu Crvene zvezde tako i u inostranstvu.

Takođe treba podsetiti da se njegovo ime ne tako davno pominjalo i kao potencijalno rešenje za klupu nekih superligaških klubova, ali je Neđić ipak ostao privržen klubu sa Senjaka uz nadu da će u skorije vreme ispisati i najslavnije stranice "grafosa" plasmanom u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

Kad aje reč o nastavku prvenstvene trke u okviru Prve lige Srbije, RFK Grafičar u sredu 6. marta na terenu sa veštačkom travom stadiona "Rajko Mitić" dočekuje jedno od najprijatnijih iznenađenja aktuelne sezone, ekipu Tekstilca iz Odžaka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading