POČETAK DRUGOG POLUVREMENA JE BIO PRESUDAN: Gosti su za pet minuta četiri puta vadili loptu iz svoje mreže!

Autor:

Sport

06.03.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojvoda Milenko preko tima iz Prugova do drugog kola kupa.

POČETAK DRUGOG POLUVREMENA JE BIO PRESUDAN: Gosti su za pet minuta četiri puta vadili loptu iz svoje mreže!

Foto: FK Morava 1932 Prugovo

Proteklog vikenda odigrano je prvo kolo Kupa Gradskog fudbalskog saveza Požarevac, u jednom od duela snage su odmerili ekipa Vojvode Milenka iz Kličevca i sastav Morave 1932 iz Prugova.

Republika

Ekipa Mladosti se takmiči u Međuopštinskoj ligi Dunav i na proleće joj predstoji borba za opstanak u ligi, imajući u vidu da se nalazi na pretposlednjoj poziciji na tabeli. Sa druge strane, tim iz Kličevca je član Braničevske okružne lige, ali i njemu predstoji proleće u kojem će pokušati sa sačuva status u ligi.

Odlična utakmica odigrana je na stadionu u Kličevcu, gosti su posle devet minuta igre stigli do prednosti nakon nesporazuma poslednjeg igrača u odbrani i golmana, strelac za Vojvodu bio je Srđan Pavlov.

Republika

Foto: FK Vojvoda Milenko Kličevac

Krajnji rezultat

Nisu se predali fudbaleri Mladosti, nastavili su da igraju svoju igru i nakon par dobrih napada stigli su do izjednačenja preko Milana Aleksića, koji se vratio nakon povrede. Nakon pogotka, Morava je mogla u par situacija do potpunog preokreta, ali nisu uspeli da savladaju još jednom golmana Aleksića. 

Pred sam kraj prvog dela igre Pavlov svojim drugim golom vraća prednost na stranu člana okružne lige. Na startu drugog dela gostujući fudbaleri su izašli "raštimovani" na teren, što je rival znao da iskoristi. 

U razmaku od pet mintua četiri puta se tresla mreža golmana Mitića, redom su pogađali Andrejić, Ćirić i Milenković, dok je het-trik overio Pavlov u 52. minutu, za ispostaviće se konačnih 6:1.

Vojvoda Milenko (Kličevac) - Morava 1932 (Prugovo) 6:1 (2:1)

Vojvoda Milenko: Aleksić, Kočić, Andrejić, Čula, Ćirić, Jovanović, Arsić, Pavlov, Miladinović, Živković, Milenković

Morava 1932: Mitić, U. Stević, Mladenović, Jović, Čolović, F. Stević, Miladinović, Jovanović, Trifunović, Nikolić, Aleksić 

Ovo je za tim iz Kličevca bila "generalna" proba pred nastavak sezone koji ih očekuje predstojećeg vikenda, dok će sastav Mladosti imati još nedelju dana da se spremi za prolećnu premijeru.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading