ZVEZDAŠI SU OVO ČEKALI! Poznato da li će Dragović biti SPREMAN za DERBI!

Autor:

Sport

07.03.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten crveno-belih kuburio s povredom.

ZVEZDAŠI SU OVO ČEKALI! Poznato da li će Dragović biti SPREMAN za DERBI!

Foto: Starsport

Defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Dragović

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana pripremaju se za 172. večiti derbi koji će se odigrati u subotu od 17 časova, u okviru 24. kola Superlige Srbije.

Trener srpskog šampiona Vladan Milojević, suočio se sa problemima povreda svojih ključnih igrača, Aleksandra Dragovića i Uroša Spajića.

Kapiten crveno-belih je zamenjen u meču protiv TSC u Bačkoj Topoli, koji je Zvezda rešila u svoju korist rezultatom 3:1, zbog problema sa mišićem, dok je Spajić, uprkos bolu u zglobu, uspeo da odigra celu utakmic.

Navodno, čuvena doktorka Marijana Kovačević, koja je lečila Novaka Đokovića bila je zadužena za oporavak popularnog "Draga".

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović

Ipak, kako prenosi "Espreso", tandem centralnih bekova će biti spreman za Večiti derbi.

Danima je među navijačima Zvezde tinjala zebnja da li će jedan od najvećih ljubimaca delija biti u protokolu za derbi na stadionu "Rajko Mitić".

Ova informacija sigurno će uticati na atmosferu među navijačima i na samu podršku koju će pružiti timu tokom najvažnijeg duela u sezoni.

Pored problema sa povredama, trener Milojević će biti suočen i sa manjkom opcija za sastavljanje tima, s obzirom na to da je Vladimir Lučić zbog povrede kolena završio sezonu.

Van stroja je i Miloš Degenek koji se oporavlja od operacije stopala i za njega je sezona završena, dok je olakšavajuća okolnost za trofejnog stručnjaka da ipak može da računa i na Aleksandra Kataija, čije je učešće takođe bilo pod znakom pitanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading